16

ПЕСНИЧКА ДЕТСКА

преди 5 месеца

ТРЕПЕТЕ СЕ КАНАДЦИ,ТРЕПЕТЕ СЕ КАНАДЦИ - КОДИАКА ДА НАХРАНИМ,ЯНКИТЕ ДА ЗАСРАМИМ И ДА ГИ НАДСКОЧИМ И ВЪВ НИАГАРА ДА СКОЧИМ!!!...

15

Анонимен

преди 5 месеца

Как се превежда от канадски "многоетажна резиденция"? Панелен блок ли?

14

Ж.ур.на.ля

преди 5 месеца

"Многоетажна резиденция"? Демек "жилищен блок". А аз се подведох по заглавието и си помислил, че са стреляли по канадския посланик.

13

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 13 Що бе? Канадците не са ли американци? От кога Канада се е преместила на друг континент?

12

Анонимен

преди 5 месеца

До 666 Стрелбата и убитите са в Канада, а не в САЩ.

11

666

преди 5 месеца

Аз ще ти го кажа мотива. Тея американци всичките са откачени, и на всичко отгоре всеки може да си купи оръжие и от бакалията.

10

Анонимен

преди 5 месеца

До И в Бе Гето Какво оръжие искаш бе? Ми те в оръжейните магазини продават свободно и ножове, и катани, и лъкове, и арбалети и пневматични пушки тип ПЦП някои от които са по-мощни от бойните. Хайде да те видя като си толкова отворен. Купи си започни да трепеш мутри и русофили! Сигурно си от тия, дето някой ако ги погледне лошо на улицата, навеждат поглед. Аман от страхливи мекотели дето избиват комплекси пред компа.

9

Сашенце.....

преди 5 месеца

... на английски "резидънс" обичайно означава "жилищен блок". Въпросната "резиденция" е малко блокче в скромен квартал на Уинипег, където частни къщи се редуват с подобни кондо. Нивото на хората там е такова, че много малко от сградите, в т.ч. и частните къщи, имат гаражи. На място, където през зимата -20 градуса са нещо обичайно, да си държиш колата на улицата е много показателен знак

8

Фитьо

преди 5 месеца

Резиденция е правителствена сграда,но там може и приют да е.Според нашето значение на думата резиденция си правя извода,че политически опоненти са прибегнали към аргументи използвани от улицата.

7

Алеко Константинов

преди 5 месеца

Много ГанYOвсяка *** има в Бъргария

6

DerFuhrer

преди 5 месеца

БеГето трябва да се изчисти от НаЧовци и да действа американски като законодателство нули кой влезе ли ги у дома да краде ако ще да е порицай без заповед ако ще да НаЧо да го посрещнеш с калашнико.

5

И в Бе Гето

преди 5 месеца

Трябва да се разреши свободното копуване на оръжие на битака примерно малко да се изчисти от червени бок луци комунисти корумпирани чИнгета мутри и русофили тая държава

4

Такъв пикап искам

преди 5 месеца

баси яките джипове

3

ами

преди 5 месеца

Щом ги влече да се трепят по между си. Случва се на всякъде по света. Проблема си е техен.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Подобни сценарии за престрелки в гетото има много, на всеки е ясно кой и за какво се е стрелял

1

Анонимен

преди 5 месеца

Ако кажете и каква е тая "резиденция"...