19

Хръц мръц

преди 6 месеца

Дръева

18

Анонимен

преди 6 месеца

Значи ако някой си позволи да говори срещу промяната от силите на доброто е nутинисти, *** на Путин, копейкаджия. Да я ясно. Не само това, все пак сме с ДС подходи, ще го съдим за клевета. Нищо лошо да не се пише за ППДБ. Точка

17

Гугутка Заспалова

преди 6 месеца

Нищо, следващият ще е като на Слънчака.....

16

Пълен Провал

преди 6 месеца

Толкова неподготвени не сме били. Два дни след снега, половин България още няма ток. За чистенето не говорим. Вижда се, че в София само по булевардите е минато. За останалата част на България не ми се мисли. Иначе, добре, че не е Бойко и Фандъкова на власт. Щеше да има много мемета, снимки и мрънкане от жълтопаветните. Сега газят някъде дълбокия сняг и си траят, а може да са и без ток още.

15

Българопитек

преди 6 месеца

Аз знам че е зима и пак тръгнах с бенвето с четирите деца и жената на път

14

Анонимен

преди 6 месеца

Cлaвa Пpoмeнe!

13

Анонимен

преди 6 месеца

Ако навали 50см сняг направо ще закрият държавата.

12

Българин

преди 6 месеца

Оставка!

11

Емил

преди 6 месеца

Браво на Правителството. Пусна тока на половин България.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Какъв е тоя мокър и тежък сняг, много странен.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Честит първи сняг! 20 см. сняг и ужас тока спира, парното на някои места също, влака София - Варна и той в почивка... Хора опомнете се завалял е малко сняг, не ни е ударило цунами. Когато завали дъжд - потоп, при снежец - ега я драмата, когато не вали пък Перник седи на сухо с месеци... А дали проблема не е в тия дето управляват? Ако от 20 см. сняг всичко замира то Финландия трябва направо да я затворят, но не става точно така... И сега какво - не. знаят, че зимата в България вали сняг ли?

8

Алекс

преди 6 месеца

Гледам ги по новините.Мъже на години реват и се оплакват като госпожици.Зима е,вали сняг.Нормално е да има известни затруднения.

7

КИСЕЛО ЗЕЛЕ И ГРЕЯНА

преди 6 месеца

ПОЛОВИН МИЛИОН НАРОД БЕЗ ТОК И НА СТУДЕНО? ТРЯБВА ДА СВИКВАМЕ. НА РЮСНАЦИТЕ В ОКОПИТЕ ДА НЕ ИМ Е ТОПЛО?

6

Анонимен

преди 6 месеца

ко стана с контра настъплението. сняг кат сняг ще се стопи с власт или без, ама ако нема бело зельо е фира

5

Анонимен

преди 6 месеца

Бедственото положение е за плямпащата нищо не вършеща власт.Видя се колко струват .Едно голямо Нищо20см сняг и вятър ами да зима е нормално е за сезона .Не е обаче нормално управленците да са некомпетентни и изненадани

4

Хаос от 10см сняг

преди 6 месеца

Денков, а когато много сняг забръска, кво ще чиниш ти зимъска?

3

Край

преди 6 месеца

Който не му харесва почистването - другия път да гласува за Пеевски. Той обеща да чисти по-добре. Природата винаги наказва Глупостта. Колкото е по-голяма глупостта толкова е по-голямо наказанието.

2

Край

преди 6 месеца

Снега си е доста вятъра също потроши много дървета и навява. Почиства се нормално. 100 /СТО/ пъти казаха да не пътувате ако не се налага. Който разбрал - разбрал. Който не - няма и да разбере. Първите 2-3 дни след голям снеговалеж не очаклайте черни пътища. Винетките дето ги плащате са символични. В Гърция и Италия е 10поти по скъпо а сняг там не пада. От реване файда няма - опичайте си акъла.

1

Анонимен

преди 6 месеца

На призива не пътувайте в лошо време най-стриктни се оказаха водачите на снегорини.