13

системата се разпада

преди 5 месеца

как пък паднаха стотици дървета в София , то се прави обход и на по старите дървета се режат върховете и се кастрят , а пък продадоха на друга гинка - мутренските засрахователи електрохолд енергото те нито минават на обход за провиснали жици , нито правят рязане на клони по трасетата , в Софийска област не са сменени старите жици /при допир правят късо съединение/ иначе слагат дистанционни електромери

12

Da

преди 5 месеца

Може би гинка трябваше да вземе чез

11

Анонимен

преди 5 месеца

Браво на Правителството. Пусна тока на половин България.

10

Анонимен

преди 5 месеца

А възможно ли е да има връзка между прекъсванията и леко завишения радиационен фон около Козлодуй? Някой, който разбира да каже, моля?

9

Хе Хе

преди 5 месеца

Промяната е туш и кърти мрака. 240000 клиенти или около милион без ток и то ня края на следващият ден. Това от 30 Санта сняг. ЗАКРИВАЙ. А през ноща колко сигурно са били още милион без ток.

8

Анонимен

преди 5 месеца

Обезщетения, като в Европа кога

7

Анонимен

преди 5 месеца

Сега е рай за крадците. Камерите не работят без ток. няма UPS който да издържа 48 часа. Само бензинов или дизелов генератор за десетки хиляди левове ви спасяваат от крадците. Само че енергоразпределителните дружества не мислят да ни компенсират по никакъв начин.

6

Ск Шишков

преди 5 месеца

Обезщетение заради некадърност на служителите на енергото в Северозападна България.

5

до 3

преди 5 месеца

До Анонимен,а къде е народът дето краде тока,слагайки какви ли не джаджи по електромерите,започнете да плащате и без това смешните цени на тока дето имате и тогава отправяйте претенции към държавата и кой ли още не,много сте нагли

4

Анонимен

преди 5 месеца

Такава излагация не е имало от години. С дни да оставиш хората без ток. После защо не се връщали по селата. Няма ток, няма вода с дни. В първородния строй ни върнаха.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Защо има аварии в районите на Електрохолд. Да се провери каква е приичината, как се поддържат просеките около далекопроводите, как се поддържат трасетата в населените места.Ако всичко се поддържа правилно един сняг за една нощ не може да нанесе такива щети.Къд е е Държавата, къде е Прокуратурата.

2

Горките

преди 5 месеца

По 40 хил за области Ловеч, Враца. Значи в тези области никой няма ток. Те са по толкова.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Вятърът не е "бурен" поне от няколко часа. Впрочем, в сериозните прогнози за времето, бурен вятър се използва за доста по-високи скорости. Примерно ~6м/с е умерен, ~9м/с полусилен, ~12м/с силен, ~15 доста силен и вече от 20м/с вятъра става "бурен". Има и степен ураган, но това е още доста нагоре. Така че, кавичките са напълно уместни. Не сме имали бурен вятър в ниското напоследък.