306

Анонимен

преди 5 месеца

За сметка на това се появи дървената мафия и чисти клони и дървета.

305

Анонимен

преди 5 месеца

Снежният спор продължава кой е по велик обаче улиците и тротоарите са непочистени въпреки че сме много гласовити и речовити но безрезултатно.

304

Анонимен

преди 5 месеца

Всеки честен млад зздрав и пррав човек може и трябва да работи за страната си. Не е нужно да бъде премиер а ако е депутат е длъжен да ходи на работа преди всичко и то не когато си иска а винаги. Говорител е лесно.

303

Анонимен

преди 5 месеца

Народа е казал нито акъл нито образование , по принцип го казвам.

302

Анонимен

преди 5 месеца

За боека е много удобно он да плещи каквото му падне за пред публиката.

301

Младияпремиерсхарема

преди 5 месеца

Предлагам всеки депутат,министър,чиновник,общински съветник да вземе гребло и да се качва на снегорина:)))).И повече такива спорове няма да има:))))

300

Младияпремиерсхарема

преди 5 месеца

Аз ще бъда премиера въпрос на време е да създам партията на безпартийните и да поема изпълнителната власт :)))).И Пеевски и Денков са в момента, а аз съм следващия премиер, скоро ще разберете :))))

299

Анонимен

преди 5 месеца

ПП правят така че Пеевски да изглежда симпатичен.

298

12

преди 5 месеца

потенциален престъпник по американските закони (наложени му са санкции за корупция по закона магнитски от САЩ) иска да е премиер. как може изобщо да е депутат и да има наглостта да говори. това само в България може да се случи. и унищожител на Булгартабак - индустрия с над 150 години история. за съжаление цялата така наречена "политическа класа" са такива.

297

Анонимен

преди 5 месеца

Пеевски си мисли, че може да се справи, а народа иска ли го за премиер?... колкото и за шеф на данс го искаше, такава ще е реакцията и сега другари

296

Анонимен

преди 5 месеца

Заради него падна кабинетът Орешарски, където С.Станишев го препоръча за министър на МВР. Представяте ли си Шиши вътрешен министър! Та той за 6 месеци щеше да вкара в затвора половин България! Този човек не мисли, а говори и после действа! И експрезидентът Гошо Първанов го рекламира за най-достойния управляващ.. Търкулнало се гърнето и си намерило капака!

295

Неграмотен на власт

преди 5 месеца

Очаквам следващия премиер да е някой бакшиш избран с пълно мнозинство. Само диво племе остана в България.

294

Анонимен

преди 5 месеца

Кой ще те избере теб, свръхактивния екземпляр, за премиер на България? Ти чуваш ли се? Стой си там в ДПС, където Доган ефенди те намести, и ти препоръчваме да отидеш на преглед при психиатър. Хиперактивността е и болест, която ако не се лекува навреме, може да доведе до негативни последици.

293

леля Пена

преди 5 месеца

ТОЗИ ДЕБЕЛЧО СЕ ВЗЕ МНОГО НА СЕРИОЗНО.СМЯТА,ЧЕ КАТО МОЖЕ УСПЕШНО ДА КРАДЕ,ЗНАЧИ МОЖЕ ВСИЧКО.

292

МИСЛЕЩА

преди 5 месеца

Този *** вече съвсем изнагля! Даже не се и крие като премиер в сянка, а вече съвсем ясно иска властта!!! Този трябваше отдавна да е зад решетките, след като другия *** - Цацаров получи доклада от турските служби за Булгартабак!

291

Анонимен

преди 5 месеца

Вече може би повече от две години имаме списък по Магнитски и тези лица не би трябвало да са нито в парламента нито в ръководството на която и да е партия камоли в ръководството на държавата. Медиите ако имаха малко морал поне капчица морал би трябвало да го знаят това но явно нямат сори .

290

Възмутен

преди 5 месеца

Този тъ.па.к къде се слага за Премиер, нито капацитет, нито образование (вероятно купено), нито компетенции има!

289

Г557дт

преди 5 месеца

Стига сте занимавали хорота с този нагъл Шиши Магнитски и заяжданията му с Денков!

288

Анонимен

преди 5 месеца

Пра.счо премиер...?! Уникално-ненормална псевдодържава...

287

Анонимен

преди 5 месеца

За всичко което става защото то е бррутално са виновни мисиррките които тичат подир магнитски и му навират микрофоните си в лицето от де накъде.