37

баба мара

преди 6 месеца

сега да платят разходите аз не желая да плащам за прос-ти хора

36

бг смешки 2

преди 6 месеца

мн глупави хора има у БГ ....ама МНОГО !

35

Анонимен

преди 6 месеца

Хаха, наборе, имам 20 години изживяни в "социализъма", затова съм наясно, какво зло беше. И съм за младите сега, които не помнят тази проказа комунизма. ТВУ, знам, какво е и лагерите ви ги помня, и, как ставащо и неставащо го брояха за едно. И мързела ви, и, как крадяхте, кой, откъдето свари. Добре, че това никога повече няма да се върне.

34

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен до 30 Те горките пубери знаят ли от коя страна се хваща лопатата? Дреме ми на сайдера! Камината гори......Не мога да ги мисля и тях..!

33

Хемус

преди 6 месеца

Горе базата на Белмекен се използва за смъркане и пиенеот големите спортисти!То и резултатите после показват какво е тренирано

32

Анонимен

преди 6 месеца

до 35 Те ей такива като теб с мортуза финито през бай Тошово време ги пращаха в ТВУ моментално. Пубер пиклив, даже не знаеш какво е ТВУ!

31

Анонимен

преди 6 месеца

Бай ви Тошо да го .... Мортуз, финито, никога повече

30

Анонимен

преди 6 месеца

Абе, смислов, влизахме и във вълни, които за следващите 35 години още не съм виждал, а живея на 20 метра от морето. Къмпинг Градина беше отнесен и 84 та и 91ва, беше август. Спасителите гонеха хората и всички се бяхме наблъскали, към Червенка. Такива вълни никога повече не дойдоха, за съжаление. Оставете хората да живеят, като хора, не, като българи. Стига сте разсъждавали, мрънкали, съдили.

29

Ядрен вампир Z

преди 6 месеца

На всички с БМВ-та трябва полицията да им взима ключовете и да им ги връща лятото.

28

това са глупави хора

преди 6 месеца

От три дни предупреждават за лошо време и много сняг. Призоваха хората да не пътуват, освен в случай на крайна необходимост. След като те не се съобразяват, не виждам причина да се хабят ресурси да ги вадят от преспите. Като нямат акъл - никой не е длъжен да им ходи по петите и да им оправя бакиите!

27

Анонимен

преди 6 месеца

до 30 Те горките пубери знаят ли от коя страна се хваща лопатата? Това да не ти са младежи от Националната спортна академия през бай Тошо?

26

Анонимен

преди 6 месеца

здрави, прави младежи, вероятно спортисти отишли на базата да тренират ?! За 3 часа да бяха хванали по една лопата щяха да изчистят няколко километра от пътя, хем да си направят една безплатна тренировка

25

Анонимен

преди 6 месеца

от 28 Едно уточнение...преди 25 години имаше черен флаг, сега само червен като най-голямото предупреждение за опасност.

24

Анонимен

преди 6 месеца

Разбира се че трябва да има глоби за тези пикльооовци! В морето ако влезеш при червен флаг е 1000 лева глобата. При черен не ми се мисли колко е. Трябва да си самоубиец да влезеш на 4-5 метра вълни в морето. Защо да няма и в такива случаи глоби?

23

Анонимен

преди 6 месеца

21 Това неговото си беше откачено наистина, но човекът беше много опитен планинар и много добре познаваше маршрута до връх Ботев. И винаги се е оборудвал като за ядрена война образно казано когато изкачваше върхове. Но въпреки това колкото и да си опитен и оборудван с храна и екипировка пак си е откачено в такова време. Него искаха да го съдят, защото държавата хвърлила средства за спасяването му. Не знам дали го осъдиха.

22

До дедо Стефчо

преди 6 месеца

Ходил съм в казарма , специалноста ми беше да взривявам бтр-и и всякакви други машини ....и казвам че подобни машини могат да свършат много добра работа в "подобни" ситуации ....наводнения и т.н. дори да патрулират по границата да плашат амуджите пак щяха да свършат работа , а не да ги подаряваме ! Да не кажеш че подръжката им е скъпа ? Ами преди управляващите не са карали последни модели лимузини ..явно за това са имали пари ...

21

Анонимен

преди 6 месеца

От 5 дена предупредиха че ще има много сняг, тия накъде са тръгнали? Сега да полагат един месец обществено полезен труд!

20

Анонимен

преди 6 месеца

Сега да платят на пожарникарите за разходите,за да им дойде акъла.

19

Анонимен

преди 6 месеца

до 21 Тия дано ги глобят, ама ме накефи оня откачалник преди 7-8 години който във виелица и снеговалеж и никаква видимост тръгна да изкачва връх Ботев. Няма връзка с роднините си и те подават сигнал на втория ден. Тръгват доброволци и спасителни служби да го издирват в такова време. А той пича си спретнал палатка,сложил си газовия котлон вътре,оборудвал се с сланина ядки и коняк+ трева и цяла седмица стоял в подножието на върха при -20 градуса. След това сам се върна, а ония още го търсеха.:)))

18

Истанбулец

преди 6 месеца

Ако няма закъсали жени и момичета, НЯМА ПРОБЛЕМИ!