626

offff

преди 5 месеца

Само като видях, че е роден в Сочи и вече не му вярвам :Д

625

Нико до 662

преди 5 месеца

Естестено НИКО. То Литва Латвия и Естония са по- близо от Украйна...сега и Финландия. Истината е проста за кофликта - ако руския народ види, че украинците живеят добре, ще настане кървава баня в Русия. Това плутокрацията там го знае и затова целта е Украйна да е бедна, разрушена и да воюва...е и ако може да се отхапе земя най-добре - влиза се в историята на империята...Това е, но за който е живял там и е бил по-нависоко и е по-обазован...е и тук се разбира, но от единици .

624

Размисъл

преди 5 месеца

Украйна и да влезе в НАТО и да не влезе - все тая!Когато Германия е била разделена и воиските на НАТО и ВД са били близо едни до други защо нямаше война? Мит е че ако Украйна е в НАТО западът ще има кой знае какво предимство.Просто украинците ще живеят по добре.Нищо повече няма да стане!

623

контра наступа

преди 5 месеца

захлебнул, алооо, дежурните драскачи, нещо да измъдрите с *** си кратуни по въпроса.

622

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 658. Древни и мъдри са били индианците, ама американците ги избиха.

621

до 658

преди 5 месеца

древен и мъдър американец няма, това е българска поговорка.

620

Анонимен

преди 5 месеца

Някакъв древен и мъдър американски владетел беше казал: Като не искаш мира на ти секира!

619

Малко за политика

преди 5 месеца

При тази цензура, която имат в Украйна да се публикува това интервю е нещо, което кара хората да се замислят. Май сега в Украйна се търси виновен за провала на украинската армия във войната с Русия. А за всеки здравомислещ човек беше ясно, че точно това ще се получи. Сега да се оправят. Намериха виновен: Борис Джонсън. А защо му се водихте по акъла?

618

Не е ли ясно?

преди 5 месеца

До Учуден: Какви руски м'асали? Статията е по интервю с ръководителят на делегацията на Киев в преговорите с Русия през април 2022г. Войната е можела да спре още тогава. А сега накъде? Война на изтощение, която, по всичко изглежда че Русия ще спечели. А Борис Джонсън със сигурност е имал одобрението на САЩ за да каже: "Няма да подписваме, ще воюваме". Чърчил в бил прав: "САЩ стигат до правилно решение след като пробват всички грешни решения".

617

Борис подляр

преди 5 месеца

"Хайде да се бием?" Но не се бие той. Таой дори загуби поста си. Но перверзията и подлостта му ги сърба друг. Типично за западняка, насъсква, подстрекава и паразитира на топличко.

616

р

преди 5 месеца

Борис Джонсън "оправи" англичаните като ги изведе от ЕС и сега съжаляват.Сега тръгнал и Украйна да "оправя"

615

Анонимен

преди 5 месеца

Путин може да е умрял , но не е свален от власт , за разлика от Б.Джонсън.

614

Мда

преди 5 месеца

Като не целуваха ръка, сега ще целуват дупе. Пък ако ще и замръзнало, нали Путин бил умрял и замразен.

613

Учуден

преди 5 месеца

Поредните руски ,пучи масали?!Ако допусна да ги чета и да си пълня главата с простотии,трябва да съм изкукал и да не си спомня самодоволните заплашителни изявления на рузкото д,жудже фюрер,че той е началото и края на планетата земя и че всички трябва да му легнат в краката,да си сложат гушките на дръвникът,а той да мине с ордата си и да им ги от,реже?!Трябва да си велик т,ъпанар или русороб за да викаш на черното бяло и да се радваш на рузки к,ръволоци?!Който иска мордор,път свободен към Сибир!

612

Анонимен

преди 5 месеца

Джонсън ен Джонсън бебешка пудра за всички , БОДжо е най кървавият клоун, баща му е бил фашистки спонсор.

611

Батко Зеленския

преди 5 месеца

Май полезните и,д,и,о,т,и от dnevnik.bg се преместиха тук да пишат глупостите и да тролят срещу ,,самия могучая,,Какво стана с стратегическото украинското контра наступ ли отступ ли какво беше.

610

АНГЕЛ

преди 5 месеца

Браво на Джонсън. Само така Русия ще получи нужния реваншизъм и ще превърне от запада треторазрядна територия .

609

Дзивко

преди 5 месеца

Те руснаците за това се дръпнаха от Киев ама после Зеленски се отметна от мира, така и не разбраха, че няма нищо по изгодно за запада друг да води войната с Русия, сега Украйна ще олекне с поне 25%от територията си и вероятно излаз на Черно море

608

путьо пиздата

преди 5 месеца

Вече никой не ме взема насериозно

607

Анонимен

преди 5 месеца

До Не са съобщили....Някак не си достатъчно ясен и затова имаш минуси..