5

Анонимен

преди 5 месеца

От толкоз много инвестиции, подкрепа на бизнеса, плосък данък печалба десятък, среда за бизнеса, облекчения за бизнеса вече 34 години, народът измря и избяга от България. Уж европейско развитите, а реално африканско и индийско развитите.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Много разбитачъ като Василев ,вдига данъците за да възстановяват парите за риждясамите танкове на сащ ,които сега че платим е ще дойдат след 5 г.нещо подобно като еф 16или платени самолет и танкове може е да. не дойдат )кой вярва на сащ ,гадове мошеници като ПП

3

Zemedelec

преди 5 месеца

До МВР крият престъпникТи не умря ли вече, от 10 години те мъчат и умираш във форума, корави сте в бобовдол

2

Анонимен

преди 5 месеца

Бюджета описан от програмист - "Хаковете на Асен Василев да скрепи 3% дефицит за еврозоната на гърба на юзърите!". Дори и да ги скрепи в което се съмнявам адски много този човек много се е заблудил, че от ЕС няма да го усетят. Тук се търси устойчив растеж, не рекет с данъци. Това се прави чрез привличане на инвеститори, повишаване конкурентноспособността на текущите на международния пазар и вдигането на доходите от където ще дойдат пари за всичко!

1

МВР крият престъпник

преди 5 месеца

Полицая Емил Димитров от град Бобов дол използва роми за Тероризъм срещу Български граждани! Защо МВР крият престъпника Старши Инспектор Емил Димитров!?