4

Анонимен

преди 5 месеца

Странно е да се освобождават пленени хора по един срещу трима престъпници. Хамас нахлу в домовете им, уби и плени много невинни хора, а тези в затворите са извършили престъпления. Който е бил в мюсюлмански страни знае що за чудо е там и как живеят.

3

Българин

преди 5 месеца

Нелче, поправи си езика ал-джазирски и пиши факти, а не преписвай пропаганда... Истината е , че "Терористите от Хамас освободиха невинни малолетни, оставяйки в плен близките им, цинично разделяйки между брат и сестра, деца и бащи, след като същите бяха зверски отвлечени от домовете им. В замяна Израел, бе принуден да освободи затворници терористи на тийнейджерска възраст терористки, осъдени за опити за убийства и раняване на стотици невинни."

2

Веселинъ 7112136860

преди 5 месеца

Проблемът не е само в "Хамас".Проблемът е в това,че приоритет на арабите е неграмотността и пълното подчинение на психопатични коранически лудости.Арабите са болни от безличностност и ги избива да мразят и убиват онези ,които имат интелект, творчески дух,персоналност.Подкрепям Израел .

1

Анонимен

преди 5 месеца

От кога в този все по-объркан и отиващ към пълно унищожение свят един невинен заложник се заменя с трима престъпници. От кога 1 невинен човек изкупува свободата на 3 престъпника!??