76

ХИРУРГ

преди 5 месеца

Всичко това започна на 01.07.2000 гкогато един стоматолог-министър създаде по порачка най-голямата пирамида в България-НЗОК.Нейната цел беше и е да се отпускат все повече и повече пари с една единствена цел-да бъдат откраднати!От тогава започна и строежа на частните болници.До тази дата здравеопазването работеше перфектно,само заплатите ни трябваше да се оправят.Това,което се върши вече 23 г. се нарича здравен геноцид.И първата мярка за оправяне е частните болници да нямат НИЩО общо със НЗОК.

75

Анонимен

преди 5 месеца

Абе, Хинков, лобисте на аптекари и частни болници, болниците се увеличават от новите частни болници, които точат Здравната каса. Намаляваме държавните и общински болници, защото сме имали много болници, а частниците отварят двойно и тройно повече и точат Здравната каса. Забрани новите частни болници, ако са много болниците. Ако е частна болница, нека да бъде частна и без обществено финансиране. Те се издържат от държавата и пациентите.

74

Анонимен

преди 5 месеца

Д-р Йорданка Пенкова , всеки български гражданин си плаща здравни осигуровки за които трябва да получи здравна помощ не по малка от тази в София. За да получи тази помощ има нужда от добри лекари и добра апаратура по родните си места. Но това става все по трудно защото всички пари потъват в джобовете на софийската бяла мафия. Колкото по непривлекателна е една професия толкова по добре трябва да бъде заплатена. За това лекарите в провинцията трябва да бъдат по добре заплатени за да имат стимул .

73

Анонимен

преди 5 месеца

Държавата беге ако все още се нарича държава пропада с бързо темпо заради пропаднала софия ибоклука който е в нея

72

Анонимен

преди 5 месеца

До 79 АнонименТе и комунистите са ти виновни, че пси станал обратен. Сигурно някой комунист ти е разбил сегментите отзад

71

Българка

преди 5 месеца

Намалете частните болници. Държавата трябва да осигури държавните болници за населението,за да имат достъп до медицинска помощ. Който има излишни пари,нека ходи в частните. Защо лансират частните- качеството не е в чистите чаршафи и измислени такси за тоалетна и други.

70

Анонимен

преди 5 месеца

А но,, а болница Чирков какво направиха с нея съсипва я на приема ми открадна една парите два пъти платих един преглед и ме лъже после мошеници хора не ходете при нея на 3 гише седи май е Анелия беше защото една нейна котешка и извика името .

69

Анонимен

преди 5 месеца

Как фалирате държавното,така ще фалирате и частното

68

Анонимен

преди 5 месеца

Каква приватизация???Ако я няма здравната каса няма да ги има 99% от болниците. Те частните са направени да точат държавата чрез каса.

67

Леля Пенка

преди 5 месеца

Давайте бе направете ги тези държавни болници частни те и без това некадърните и алчни доктори ни морят сега ще стана и по алчни горко на обикновеният българин

66

Анонимен

преди 5 месеца

Първа И по бедност, явно е от доходите. Как ще стане частно?!

65

Непознат чичко

преди 5 месеца

България на първо място по смъртност в Европа, а защо ли?

64

Анонимен

преди 5 месеца

Срамота

63

бг смешки 2

преди 5 месеца

народа си мълчи и изибщо не мисли ! жАЛко за България

62

Анонимен

преди 5 месеца

Срамота, ще дадът милиони за обезщетения и приватизация, а за апарат във Видин нямате.Що ли??

61

Анонимен

преди 5 месеца

Срамота

60

Ало Странджата,

преди 5 месеца

Много си лют бе, да не би да подкрепи тези от тецовете или зърнарите.

59

Анонимен

преди 5 месеца

Америка иска да командва в здравеопазването енергетиката и всичко в тая държава Честито американски краварски Роби Бою най-големия предател в историята

58

Анонимен

преди 5 месеца

Та значи на някой, който прави рентгенова снимка с до потопен апарат и облъчване много и се облъчва много и трябва да докара от девет дерета вода за да стане годна снимка, ще му плащат по-малко отколкото ня някой с модерен апарат, който може да направи снимката без никакво усилие. А кой е виновен някъде по Видин да няма свестен апарат си е отделен въпрос.

57

Анонимен

преди 5 месеца

Направете МВР частно, белким за работят