123

тя

преди 6 месеца

Това го правят брюкселските *** ,които са проводници на Вашингтон ! ЕС е занисим от САЩ !

122

ББ

преди 6 месеца

"УДОБНО" не говори за троянските коне като доган-пеевски-борисов...орбан ограбващи ЕС данъкоплатците работещи за путин от десетилетия,факти които всеки нискообразован може да провери,държат хората необразовани и бедни за да могат да ги контролират...ЕСССР финансира путин...с милиардните си проекти през който ограбваше ЕСССР...бОГ ДА ПАЗИ...САЩ и смелите им приятели...Бог да пази Краля!!!плеяда станахте богати...юнкер...меркел...съучастници и ограбващи животите на ЕС данъкоплатците!!

121

Учуден

преди 6 месеца

Не искал П,тя да позволи на НАТО да се доближи много до масква,щото щяли да го атакуват с ракетите си за по малко от 5 минути?!По голяма и,диотщина от тая само той може да я измисли?!И като е така товарищ П,тя,били ни обяснил,що лошото НАТО,още та мотае,като си клекнал на украинците и си в наг,ъзена стойка,та не ти отпрашат 100,200 томахавки по тая измислена масква,а и до урал и зад урал,та да видим наистина,че си бил прав?!Защо в този изгоден момент,НАТО не та почва,а са мотае,да ни обясниш?!

120

Анонимен

преди 6 месеца

Брюксел е проводник на интересите на Вашингтон

119

Анонимен

преди 6 месеца

Когато си купих за пръв път дизелова кола през 1999-та дизеловото гориво струваше 52 стотинки/литър.Сега е 6 пъти по скъпо!И руснаците пак се оплакват!!!!Е,как да не ги мразим?Иде ми да си купя такава дето на спирт да върви,да седна покрай казана и да докарат 50 руснака да гледат как спирта отива в резервоара!Те бразилците от 50 години карат фолксвагени на спирт и не им пука за цените на петрола.Ама у нас такива няма.Ей затова ме е яд!

118

агент Мъдлър ЦРУ

преди 6 месеца

Кеф ми е когато рашките вият на умрело..

117

Анонимен

преди 6 месеца

Демилитаризацията на Русия върви по план, в никакъв случай не може да се позволява на Путин и колектив да повдигат темата за примирие.

116

Анонимен

преди 6 месеца

Путин обича черни мамалиги,вече неправославните в Русия надхвърлят 40 процента.

115

Анонимен

преди 6 месеца

Хайде тая да я пуснеме в една лодка да си гребе за Москва, явно тука й е тегаво и иска да се прибира.

114

Хана

преди 6 месеца

И защо трябва да ни интересува мнението на "пияната шамара"?!

113

Швейк

преди 6 месеца

А руските данъкоплатци спонсорират твоят алкохолизъм!

112

Окупаторите

преди 6 месеца

Още преди да нападне Украйна пРусия окупира чужди територии на други съседи. Путин открадна 1/3 от територията на Грузия - Абхазия и Осетия . Путин открадна 20% от територията на Молдова -Пиднестривие. Путин окупира украинския Крим. Далеч преди Путин руските окупатори откраднаха Курилските острови от Япония и не искат да ги връщат. Затова между Русия и Япония няма подписан мирен договор. Де факто те са в състояние на война. Руските фашисти само крадат и убиват

111

Бандитът

преди 6 месеца

Путин изтрепва собственото си население в една безсмислена завоевателна война

110

Анонимен

преди 6 месеца

Русия ще изчезне от земята, скоро

109

Анонимен

преди 6 месеца

Русия приключване Украйна с Бахмут! Сега с Авдеевка! После?

108

пРосияЕклоака

преди 6 месеца

107

Анонимен

преди 6 месеца

Руския мир - да домбиш градове които никога няма да достигнеш и да отвличаш деца, че си в демографски срив. Дано руснаците не се отърват от руския си мир.

106

Анонимен

преди 6 месеца

Руския мир нещо не се получава, привършват затворниците и алкохолиците за фронта, после кой?

105

до ...!

преди 6 месеца

Какви чужди територии бе амебо я провери от Харков, Одеса, Херсон, Николаев и четирите области които Руснаците си върнаха на кого са били и кой ги е създал. Това са изконно Руски територии и ако .ъпите Укранци не избиваха Руснаци щяха да са си в Украйна но разсърдиха Русия и тя ще си ги върне.

104

...

преди 6 месеца

Руският таракан се напъва да се прави на пророк? Нищо, по- хубавото тепърва предстои!