275

тя

преди 6 месеца

Така им се пада !

274

Аз

преди 6 месеца

Настанете ги при мама Меркел, тя да ги издържа и хрантути. Никой друг не ги ще. Дори и арабските страни. По новините чух, че скоро заловили у нас нелегален емигрант от Египет. Там война има ли? Няма. Всички нелегални емигранти по икономически причини - айде обратно, при това за тяхна собствена сметка. Ако бягат от война - приемат се само жени и деца и то в съседните, граничещи с военния конфликт страни. Другите веднага обратно. Мъжете - там да си седят, нали има война - да воюват за страната си.

273

Иван

преди 6 месеца

Планът за сриване на Европа е почти завършен. Англичаните се изнизаха от ЕУ бързо бързо. По заръка на ЦРУ най-силната икономика е наводнена с австрало-питеци, които нито имат намерение да работят, нито да се интегрират, нито да вършат нещо смислено. Нивото им е толкова ниско, че дори 8 години на училище да ги пратят резултатите ще са плачевни. За съжаление това е план на САЩ да отслабят Европа и съответно да печелят от това.Тъжното в случая е, че европейците не правят нищо за да защитят себе си.

272

Анонимен

преди 6 месеца

Да питат Меркел, дето се прегръщаше с тях, колко е приютила вкъщи.

271

OMG_Lucker

преди 6 месеца

Да се обърнат към Меркел за съвет или за помощ! Тя ще им реши проблемите на тези изнемогващи градове!

270

Бежанец

преди 6 месеца

Бежанци :D От какво още бягат тия хора?

269

Падаря

преди 6 месеца

ЕС реши преди години да не местим времето и всяка страна да си реши коое време да остане. И От 4 години не може да решим кое време да оставим лятното или зимното . Та какво останало за други по-сложни решения като спиране на помощите за нелегални бежанци и създаването на буферни зони в С.Африка и Сирия където бежанците да са на сигурнобез да ги бомбят терористи .

268

Анонимен

преди 6 месеца

Още преди войната в Украйна , сащ и Англия започнаха СРИВАНЕТО на ЕС , с бежанците , а след това и със санкциите .Случайно ли Англия НАПУСНА ЕС , ка ще допуснат ЕС да е по-силен от тях ...

267

Анонимен

преди 6 месеца

Дойдохте ли на нашиЯ ?

266

Анонимен

преди 6 месеца

Дори нямат право на работа. Чиста хранилка. Това е огромна грешка, която ще ги удари като чук по главите. Целият свят е тръгмал към Германия. Безумие

265

айде да видим......

преди 6 месеца

И псевдо-либералите и нео-марксистите, които са обладали ЕС си мислят, че това ще трае вечно...?? И си мислят, че няма да дойде новия Хитлер...??? И ще се спасяват по островите, както хитлеристите...?????????

264

Киев

преди 6 месеца

Статията изглежда така германка изнемогва от мигранти да си припомним градът пламнал със сигмали на изнасилени германки най вероятно 90% са истина другите 10 % са опит и посегателства с цел изнасилване. Но защо съм им толкова много за да работят и германките да взимат помощи и социални. От страни изглежда, че жертви са само германците като в Англия но е обратното в 89% от 100%.

263

ами

преди 6 месеца

Какви бежанци ви гони бе хора....Това са си 100% емигранти,които получиха зелена светлина още от Меркел и никой не смее да каже "basta" на тази ненормална политика НАЙ-ВЕЧЕ на гражданите на Германия.....

262

Перниканец

преди 6 месеца

За немците, както е видно от тяхната история, пред няколко десетилетия се прецакват брутално. Съдба. Но пък 22 век би следвало да са добре.

261

Анонимен

преди 6 месеца

Много ми е чудно как ще осъществят интеграцията им? Тезата на промитите мозъци е, че ще се се случи в рамките на няколко поколения, а парадоксалното е, че мекиците от Германия, Франция и т.н. го вярват. Категорично самоубийство на европейските държави.

260

Анонимен

преди 6 месеца

Германия изнемогва от големия брой бежанци: Не можем повече!- ми правете повече ариел

259

Анонимен

преди 6 месеца

Може, може. Още много повече може. Тъпчи меркелишкия рай с талибани, колкото повече, толкова по-добре. Също нека продължават да затварят електроцентралите си, по мъдрата заръка на световната либерастия. До 4-5 години са цъфнали и вързали. НЕКА!

258

Анонимен

преди 6 месеца

Що бе? Нали "Refugees welcome!" Ko stana?

257

Анонимен

преди 6 месеца

Малко са ви ,долни шваби!!!Трябва да ви изпратим и нашите укропитеци ,че вече не можем да отидем на морето ,от пияните бандеровци.

256

ко рече

преди 6 месеца

Алоу кво правим с остатъка от това което поканихте на гости.А с ония милион и половина араби чиито домове разрушихте и чиито близки евреите избиха.Вашите вересии си ги поемаите сами и в момента бежанските ни убежища преливат ,а границата ни е обезкостена