67

Анонимен

преди 9 месеца

И как по-точно московчани ще влязат в бобоубежищата? Може би след началото на 3-та световна?

66

Алекс

преди 9 месеца

За съжаление с приказки,изказвания и осъждане няма да стане.Докато не се разбомби Москва,руският тероризъм върху украински градове няма да спре.Когато московчани влязат в бомбоубежищата,избеснялото Жуже ще си промени мисленето.

65

Анонимен

преди 9 месеца

РЕВОЛЮЦИЯ И ТЕРОРИЗЪМ СА ЕДНО И СЪЩО ! КОИ БЯХА АКТИВНИТЕ БОРЦИ В БЪЛГАРИЯ ? КРАДЦИ НА МАНДРИ И БИВШИ КРИМИНАЛНИ, ОБУЧЕНИ С ПАРИ ОТ МОСКВА ЗА ПОДРИВНА ТЕРОРИСТИЧНА ДЕЙНОСТ ! ЗАТОВА СИНОВЕТЕ И ВНУЦИТЕ ИМ ОКРАДОХА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, КРИМИНАЛНИ КАТО БАЩИТЕ И ДЯДОВЦИТЕ СИ ! И ЗАТОВА СА НА СТРАНАТА НА РУСКИТЕ И ПАЛЕСТИНСКИТЕ ТЕРОРИСТИ !

64

Анонимен

преди 9 месеца

Падне ли Авдеевка ще има глътка въздух за хората в Донецк че ми е жал за тях. Бял ден не видяха милите.

63

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен "Раша също се спотаи вече не заплашва със сърми и посейдоначки дет ги пуска по мултиките." ------------------ то и калибрите, и кинжалите, и лансетите бяха по мултиките ама шТо тъй стана???

62

Анонимен

преди 9 месеца

Запомнете, ако не е САЩ ще настъпи пълен хаос ще се възроди Халифата и тогава Европа е свършила .Добре че им забиха авианосците че не могат да гъкнат, само прилайват от време на време но това им е разрешено .Раша също се спотаи вече не заплашва със сърми и посейдоначки дет ги пуска по мултиките.

61

Анонимен

преди 9 месеца

Сега русия е по-надупена отколкото беше СССР, тогава поне самолетни полети имаше до москва за Европа а сега и това липсва .

60

Понти

преди 9 месеца

Дано по скоро Русия освободи и нас от американските лапи, докато не сме станали 2 милиона черни кожи, щото в демокрацията така става!

59

Сина

преди 9 месеца

Зеленски унищожава Украйна, така ще пише в учебниците - защото се продаде на американците за пари! Просто и ясно!

58

сКухЧерепПутинофил

преди 9 месеца

кънти наоколо

57

Анонимен

преди 9 месеца

Ние Окултурихме русия! Дадохме им азбука! Голяма грешка! Азиатци си останаха! Освен да грабят и да предизвикват войни и преврати, за друго не стават! Преди 106 години си избиха и прогониха образованите хора! Човешкият живот в русия няма стойност! Никой друг, освен терористи и разконспирирани шпиони не емигрира в русия!

56

Сина

преди 9 месеца

Терористите са укро-нацистите, които убиваха рускоезично население в южните руски украйнини, включително и българи! А Русия е Освободител в тази ситуация! Ние виждаме, ние знаем и ще говорим само истината, въпреки Урсула, памперса и другата клика от запада!

55

Анонимен

преди 9 месеца

До Христо Христов "Касетъчните бомби дават едно голямо предимство за Украйна - не дава военопленници на Русия." --------------- ти май не си гледал видеа от фронта от поледната седмица... вече хохалите не искат и да чуят за касетъчни боеприпаси, но пък и раашките не ги питат хахаха. И малките окраинчета вече знаят що е то РБК! Каквото "приятелите" дадат на 404, Русия след това започва също да използва при това в пъти повече.. така че да внимават хохалите какво си пожелават.

54

Анонимен

преди 9 месеца

Зеленски пак се пеняви, значи ударите са били точни и ползотворни.

53

Анонимен

преди 9 месеца

Истинският терор го провежда Зеленски спрямо населението на Украйна.

52

Генерал Суровикин

преди 9 месеца

Вие нямате представа какво значи Киев да бъде бомбардиран! Газа ще ви се стори като СПА курорт!

51

МЍРОСЛАВ Б

преди 9 месеца

Името на хунския вожд е онлайн псевдоним на Мирослав Блажев, на 33 г., от град Севлиево, по професия - охранител. Това е човекът, който във вторник похити пътнически автобус и два часа по-късно се предаде на полицията. Носел е пистолет и боеприпаси - по един патрон за всеки от 40-те души в рейса. Той се оказа активен форумец, чийто достъп често е бил ограничаван от ***. Разследващият журналист от в. "24 часа" Станимир Въгленов, администрирал онлайн дискусиите след пускането на сайта на всекидневника , си спомня как се е сблъсквал с Атила още през 2005 г.На 27 януари Атила се качва на

50

Факт

преди 9 месеца

Ако Киев наистина беше атакуван, то сега щеше да прилича на Газа. А няма такова нещо. На практика се атакуват само определени обелти около града и в него падат само отломки от зенитни ракети и дронове.

49

Анонимен

преди 9 месеца

Мачкай Имп. Маврикий!!!!

48

Страшно е

преди 9 месеца

Да нападнеш 25 пъти по-малка като територия държава и да те смелят от бой! 20 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка! Флагманът по дъното да лази! Армия от пандизчии да събереш и тя да избяга! От Северна Корея помощ да просиш! Страшно е!