43

Гадна сура

преди 6 месеца

Този май участваше в едно предаване и се хвалеше колко яде и пие на едно сядане и как нямал абсолютно никакви проблеми...сега май видял коравия и взе да мрънка. Докато ядеш и сереш няма проблем, ама като дойде време за доктори се усещаме че май нещо не е както трябва. Тия кила нямат сваляне, първо е много трудно, второ трябва и психологическа помощ, защото както наркоманите имат зависимост към дрога така и тия 300-кирограмовите към храна. Много малка част от такива хора имат ТРАЕН успех (5-6%)

42

Анонимен

преди 6 месеца

Каква е целта на статията? Да го съжаляваме? Да съберем пари за да му помогнем? Понякога наистина се чудя толкова ли нямате идеи с какво да пълните сайта?

41

Анонимен

преди 6 месеца

Режим на хранене и повече движение, това е рецептата. Бавно, но ще се случат нещата. Особено движението е задължително!

40

ЖалкиНищожества

преди 6 месеца

Това е,защото яде отпадъците,с които хранят България евро-гей и англо- краварите , а до тук ни докара СДС-Чумата.

39

Анонимен

преди 6 месеца

Като го гледам към 50 -60 е ,колко слажи не доживяват таu възраст . Всичко е до ген и доза късмет

38

Анонимен

преди 6 месеца

Няма да изкара много това е сигурно !

37

Анонимен

преди 6 месеца

Преди време заради тежка ортопедична операция качих едни 15 кила, които години наред не можех да сваля с нищо. Залежах се два-три месеца, после започна раздвижване, съпроводено с много болки и да ходя нормално ми отне още 6 месеца. Започнах да мога да тичам едва три години след операцията - просто преди това тялото ми категорично отказваше да бяга, все едно беше забравило как се прави, и можех най-много да ходя бързо, така че има и ситуации, и ситуации.

36

Анонимен

преди 6 месеца

Продължение: За съжаление това е, което ядем, но не може и съвсем да го спрем. Затова смятам, че му е нужна балансирана диета - да има всякакви групи храни, за да се поддържа тялото, ни без да се прекалява. Като свали някое и друго кило, да започне по малко да се движи, защото мускулите атрофират и ставите се скапват. И възможно по-малко стрес, защото и при силно тегави ситуации се качват килограми, дори без да пипаш храненето си. Просто тялото трупа сланини, заради възприемана от него опасност

35

Анонимен

преди 6 месеца

Само грухтите и квичите в тоя форум, което доказва, че толкова ви в акъла. Едва ли повечето коментиращи са със снага на Аполон. Сега по темата. Не оправдавам човека, но не се ли замисляте, че затлъстяването е световен проблем и то най-вече заради боклукчивата храна - мляко, което не е мляко, месо и зеленчуци, обработвани с какво ли не, затова дори и иначе слаби момичета имат целулит. Ако човека го сложите само на салати и вода, както предлагат разни умници, най-много да му докарате някой дефицит

34

Парадокс

преди 6 месеца

Този само ми го дайте да го тренирам една година и после няма да го познаете. В яслата ще му слагам само салата и по някой кренвирш "от месо". Хляб, баници, сладкиши и т.н. само ще ги сънува. Ако посегне да пие алкохол, кола и тем подобни ще играе пръчката през ръчичките и зурлата.

33

Анонимен

преди 6 месеца

To всички българи сме така... затворници в собствената си държава след като комунистически диктатор беснее в нея!

32

забавен метаболизъм

преди 6 месеца

Нарушен метаболизъм му е проблемът.Не може само от храна да станеш 300 килограма.,не е нормално колкото и да ядеш.

31

Треньор

преди 6 месеца

Повече движение и по-малко поемане на храна.

30

!

преди 6 месеца

Колко такива самопожелания съм чул...

29

Отговор

преди 6 месеца

До Питане 23 Какво прави по цял ден...? Ами яде , спи и ***, какво друго да прави ?Тези килограми не са от много работа.

28

Така е ..

преди 6 месеца

Няма спасение. Пристрастяването към храната е фетишизъм.Жалко за децата с наднормено тегло.За това са виновни единствено родителите. Сипваш му колкото трябва и край -. Няма повече.Този го отписваме.

27

дедо Ташунко

преди 6 месеца

вече е много късно

26

Прошката....

преди 6 месеца

В книгата ,,Диагностика на кармата" авторът е описал такива случаи.Хората са се били обидили от нещо и трябвало да си простят първо на себе си. После да се извинят на околните, които са им натяквали нещо.....

25

!

преди 6 месеца

Вече си имаш ***,помийя с гарнитура, има кой да ти подгазува и айде грууух.

24

Предлагам

преди 6 месеца

Мога да шия невероятно долно бельо за подобни хора, страхотни десени, било слипове и боксерки, а също така къси гащенца. Невероятна виртуозка съм тази насока! Живея в Созопол в стария град, мога да приемам подобни образи от ранна пролет до късна есен при себе си, обичам да ходя с подобни хора на нудистките плажове край града, там се отпускам, там се чувствам невероятно добре. Много хубаво готвя, щетам, иначе съм невероятна купонджийка в живота. Карам и кола, отсядам на калните бани в Поморие.