13

Анонимен

преди 5 месеца

При златковите условия всеки закъсва... само той дебелее и заглажда мустакът!

12

До 2

преди 5 месеца

Това което си написал показва че ти си без ум, тотално празна глава ! И кой ще кара тировете бе можеш ли да дадеш адекватен отговор ?

11

До 7

преди 5 месеца

На съм виждал турски ТИР или автомобил стар модел, особенно пък тировете, които кръстосват Европа ! Говориш воден от злоба и омраза не от реалност !

10

До 9 ss

преди 5 месеца

Защо вземаш отношение по неща неясни за разумът ти ? Знаеш ли какво означава зимна гума и с какво се отличава от другите ?

9

До ss

преди 5 месеца

И какви са изискванията на КАТ за смяна на зимни и летни гуми на камиони, хахаха, при положение, че като сложат гуми ги търкалят до 5г без да ги сменят, трябва да четем повечко, преди да говорим глупости.

8

До 9

преди 5 месеца

Разбира се, че има зимни гуми за камиони, но те са за специални терени и условия, иначе всички задвижващи гуми на влекача са си зимни, не бъркай 40 тона композиция с кола, голям специалисте.

7

ss

преди 5 месеца

Сега чакам някой тираджия завършил през 60те години да тръгне да обяснява, че нямало зимни гуми :) Но не сме 60те на миналия век и има зимни гуми за тежкотоварни машини !

6

Анонимен

преди 5 месеца

Когато преди няколко години български тираджия закъса в Словакия, местната полиция просто дойде и го глоби с една прилична сума, защото камионът му не е бил подготвен за зимата и е причинил задръстване. Единствено у нас тираджиите само имат права и никакви задължения, щото милиицята ни я мързи да работи.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Традиционно - неподготвени, най-вече турски бракми, с летни гуми, понеже видиш ли в Турция нямало зима, и те не могат да повярват че някъде по- на север може и да има!

4

IQ 3.14

преди 5 месеца

До Зрител шопите заплати не дават на ратаите си по северозапада, чекай некой да плати нафтата на водни оръдия и рейсове за ушаци

3

Зрител

преди 5 месеца

Не мрънкайте.Да не Ви изпратят водните оръдия и толерантни охранители.

2

Анонимен

преди 5 месеца

На тираджиите не трябва да им се дават книжки. Нямат ум.

1

IQ 3.14

преди 5 месеца

малко им е. у северозападналия резерват е най добре да завали нафта и после некой да излезне да попуши на терасата.