39

Андреас

преди 5 месеца

Гласувах за нея, но сега се радвам, че не стана кмет.

38

@ Дон Кикот

преди 5 месеца

Тая според теб стара мома си има съпруг и дъщеря студентка в Италия, така че не ставай смешен със своето незнание. Тя беше синдикалистка от ръководството на КТ Подкепа и още на първите избори за столичен кмет дишаше във врата на В.Терзиев. А вие,пишман столичаните, вместо синдикалист избрахте за кмет внук на генерал-лейтенанти от ДС. Да ви е жив и здрав и поне 3 мандати да ви води към светлото бъдеще на бандера роса с пътеводната красная звезда!

37

Накратко :

преди 5 месеца

Преди изборите писах,че Ванчето е поредния $0р0$ки проект,демократичната цензура ме триеше яростно,а трансатлантическия *** форумен прайд ме пришиваха или към Кикимянкоолу, към Василка ДС, към ВиЛили Лилилк0FF или към другите неадекватни карикатури (кандидатури). Месец по-късно продължават да ни я навират в очите и да я тикат по "независимите" (анти)български медии.Разберете,България е краварска територия,а ние,българите сме команчите в резервата.Няма политик,на който да му пука за вас!

36

Циганскии работи!

преди 5 месеца

Ваня Григорова: Нищо не деля с Нинова, очаквам сглобка и в СОС

35

В Западна Европа

преди 5 месеца

ПУСТЕЕ ЛИ ЗЕМЯТА ? НЕ ! ЗАЩОТО ТАМ НЕ ТЪРПЯТ БОЛШЕВИШКИпростотии ! Докога болшевишки партии ще крадат и разоряват България и ще продават интересите ни на Просия ?

34

Анонимен

преди 5 месеца

РЕВОЛЮЦИЯ И ТЕРОРИЗЪМ СА ЕДНО И СЪЩО ! КОИ БЯХА АКТИВНИТЕ БОРЦИ В БЪЛГАРИЯ ? КРАДЦИ НА МАНДРИ И БИВШИ КРИМИНАЛНИ, ОБУЧЕНИ С ПАРИ ОТ МОСКВА ЗА ПОДРИВНА ТЕРОРИСТИЧНА ДЕЙНОСТ ! ЗАТОВА СИНОВЕТЕ И ВНУЦИТЕ ИМ ОКРАДОХА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, КРИМИНАЛНИ КАТО БАЩИТЕ И ДЯДОВЦИТЕ СИ ! И ЗАТОВА СА НА СТРАНАТА НА РУСКИТЕ И ПАЛЕСТИНСКИТЕ ТЕРОРИСТИ !

33

Анонимен

преди 6 месеца

Щом нищо не се дели - отделни заплати са, рублите не се разделят.

32

Анонимен

преди 6 месеца

Ванче, нямаш думата. Едва 9 съветника сте! 9!!! И то като ги видиш ти става ясна играта, гепач от по по най

31

Анонимен

преди 6 месеца

Намери се някой с т..опки да се изрепчи на Ездачката и то жена ! Тия мъже в БСП са гола вода. На следващите избори 50 000 гласа и да се свършва с тези дърти ***.

30

Bulgarian Dream

преди 6 месеца

България - страната на неограничените възможности. Щом една чиcтачка може да стане кмет, значи в България всичко е възможно!

29

Русия ВЪН!!!

преди 6 месеца

Народа категорично показа на избори, че не я иска тази, както и Хекимян. След като народа си е произнесъл тежката дума, не е ок да ни я навирате тая постоянно в лицето. Не само, че е неприятна за гледане, ами е и тъпa

28

( ._. )

преди 6 месеца

Щом кандидат-кметицата на Путин KBИЧИ като ранена вълчица - добро е.

27

Дон Кикот

преди 6 месеца

Тая стара мома и тя в политиката иска да се набута но само с нахалство не става а друго няма какво да покаже като гледам.

26

Баба Цена

преди 6 месеца

А престанете да я показвате тази другарка. Биха я на избори. Какво още да науча от нея? Май нищо. Да си намираа друга работа и повече да не се занимава с политика и избори. Нейното мнение не ме интересува.

25

Анонимен

преди 6 месеца

Мошеници най бързо се сдружават /сглобяват/ в името на парите и далаверите.

24

haha

преди 6 месеца

Голям смях, София с БСП кмет - като някое село. БСП имат кметове само по селата ,ама и в София. Селяндурска столица....

23

Анонимен

преди 6 месеца

Тука някакъв писал че нинова е "успешен политик". Бу-ха-ха-ха-ха! Някой помни ли колко избори загуби бсп под нейно ръководство? Това ли е успешния политик?

22

Анонимен

преди 6 месеца

Марш в катуна!

21

Бай Лазар

преди 6 месеца

Ако не беше Нинова ти щеше да си същата аграрна персона (да не обидя някой от село). Нинова ти подаде ръка, но ти си повярва, като поредната миcиpка.

20

Бай Дрън

преди 6 месеца

Костадинов игра за ПП. Точно това не очаквах от него, да играе за истинските срсиди.