31

Милярди за панели

преди 6 месеца

Дела на панелите е под 4% в тези условия заслужава ли си наливането на милярди и загубата на плодородна земя ? Без АЕЦа и Тецовете ще има ток замо за мобилните телефони и то мейби.

30

Анонимен

преди 6 месеца

Суриката сапунджия да разпореди да включат системата за оповестяване на бедствия Алерт мисля, че беше таман ще се разбере каква е файдата от нея.

29

Груйо Михалов

преди 6 месеца

Пускайте дистанционното обучение особенно за университетите. Ще се спестят десетки милиони за чистене и топлене. Знаем че не е ок за хотели,ресторанти и квартири,но къв е смисъла да се пътува за два дена лекции в това време.

28

Анонимен

преди 6 месеца

От HICOMM: Според The Independent методът за засяване на облаци разчита на технологията на безпилотни дронове, при която те отделят електрически заряд в облаците, което провокира тяхното сливане и създаването на дъжда. Дроновата система за предизвикване на изкуствени дъждове се ръководи от професор Маартен Амбаум от Университета в Рединг в Англия.Когато капките се слеят и станат достатъчно големи, те ще паднат като дъжд, казва професор Амбаум пред ВВС. - интересно, сняг също.

27

Анонимен

преди 6 месеца

Навремето това се казваше просто зима...

26

IQ 3.14

преди 6 месеца

До Червени кодове споко, сега всички ще включат климатиците и радиаторите и ще почне и тока да спира "за профилактика". в зависимост от тва колко са оплетени кълчищата, наследени от служебните службаши на бънди, може да има и режим на тока.

25

Анонимен

преди 6 месеца

Времето ще е такова каквото реши Господ.Ако и тази година се молим за хубаво време,за да не плащаме високи сметки пак ще останем без истинска зима и сняг.Нека бъде зима и да натрупа сняг предколедно.

24

shizo

преди 6 месеца

дядо коледа ви носи балканчан и банан

23

Червени кодове

преди 6 месеца

Червен код за малко снежец??? Или си търсите поводи да нагнетявате страх?!? Все повече започвам да вярвам в теориите на конспирацията!

22

До Лъжците от ПП

преди 6 месеца

Хахаха. И това какво общо има с ПП, като положението е такова от много години и е резултат от многогодишното управление на ГЕРБ-ДПС. Или ти си от онези калинки, които помнят само до две години назад, защото не им стига капацитета за повече.

21

Анонимен

преди 6 месеца

Това е проходът Шипка откъм Габрово! Още няма сняг.

20

opis

преди 6 месеца

До Лъжците от ППСъгласен сън с теб, Човече! през 1988-*** майка ми караше Полско Фиатче ,втора ръка с летни гуми Hankook... с тях го купи , с тях го продаде, след като и аз се научих на него да карам... Всяка зима ходехме на ски на Пампорово и Семково... А снегът ,помните какво нещо беше тогава, до 1 метър... Не помня да сме закъсвали някъде.... Като цяло сега ни лъжат повече и по-убедително, а уж демокрация...

19

Сандански

преди 6 месеца

Какво е това сняг!?

18

БМВ

преди 6 месеца

Сега ще ги видим куатро смешниците с най умрялата марка ауди дето много лаят

17

БМВ само задно

преди 6 месеца

Какво по хубаво от това

16

тъй.....тъй

преди 6 месеца

Еееее, до код КАФЯВ не остава още много време......

15

Ъхх

преди 6 месеца

Ами сега ей много бързо забравихте кога беше така от ноември до март

14

Лъжливото овчарче

преди 6 месеца

Че вали много смях и преспи . Тоз път послъгвате .

13

Анонимен

преди 6 месеца

Хубав ден!

12

съобщение до резиден

преди 6 месеца

test test