61

Чудя се

преди 5 месеца

И кой е румен христов - не беше ли някакьв лежач от някогашното-сдсБивш *** пребоядисан в демократ

60

Стоян Стелий :

преди 5 месеца

Бухахахахахахахахахахаха, това седера3тки виц ли беше?!?!?!? Кой те изрови от 66унището, бе, румИнЕ?!?!?Още 80ниш на мьрррша! А Магаренко си е за ЦСЗ при Бай Ставри за държавна измяна срещу Република България!!!

59

Анонимен

преди 5 месеца

До 54. Какво искаш от полицаите. Избрахте си син на ДС и тъмночервен комунист. В парламента е пълно с деца на комунисти. Какво искаш от полицаите.

58

Анонимен

преди 5 месеца

До като не се изселят русофилите в Сибир в България няма да има оправия!

57

Анонимен

преди 5 месеца

Тагаренко и неговата "категорична позиция" са особено непопулярни извън сградите на дътжавните учреждения в Софето...Трябва многоооого да се замисли след мандата си къде ще зачезва, защото едва ли го чака безоблачно шастие

56

Анонимен

преди 5 месеца

Р.Христов признава, че без ДПС ПП-ДБ и ГерБ нямат мнозинство в НС. В Труд публикуваха снимка голям размер на тема 'Пеевски дирижира хора на ТВПр митрополитите на цяла България'. Щом и те са пропели в хора на г-н Делян П., спукана е работата на опозицията на ДПС. Те какво могат да направят на синчето на Ирена Кръстева?

55

Анонимен

преди 5 месеца

Полицаите да не са правили и нещо друго с мин.Тагарев? Държи си с лявата ръка носа.

54

До Дядо Соци

преди 5 месеца

КОЛКО ПОЛИЦАИ ПОЗНАВАШ - С ЕГН И СЛУЖЕБЕН НОМЕР, ЧЕ ДА ВИДИМ ДАЛИ СА СИМПАТИЗАНТИ НА ПУТИН??!!!...

53

садко

преди 5 месеца

назначете украинци

52

райх бг

преди 5 месеца

Нашите арктици подготвят райско местенце за нашият фюрер . Ще има местенца и за хората му.

51

Дядо Соци

преди 5 месеца

Полицията ни е пълна с комунисти , синове на старите милиционери комунисти.Не познавам полицай, който да не симпатизира на Путин .Как ще опазят демокрацията , не знам.

50

На всеки километър

преди 5 месеца

Има схема. Същото сме го виждали. Ама в бг няма да мине номера.

49

ХИТЛЕР

преди 5 месеца

И СРЕЩУ МЕН ИМАШЕ ЕДНА ОПЕРАЦИЯ ВАЛКИРИЯ...

48

Анонимен

преди 5 месеца

Той също е работил на частно в Украйна! Такива хора ни трябва да влизат в управлението на страната!

47

Мъка

преди 5 месеца

И всичко това заради войната на Путин. Ако си беше седял на зад-ника , света щеше да е спокоен.Ама при-мата щял да прави нов световен ред.

46

ВАЛКИРИЯ

преди 5 месеца

КАКВО НЯКАКНИ СИМПАТИЗАНТИ НА ВАГНЕР ЩЕЛИ ДА ЯЗДЯТ МАГАРЕВ СПОРЕД ОСНОВНОТО МУ ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ, А ТОЙ ЩЯЛ ДА РЕВЕ АРИИ ОТ ПРЪСТЕНЪТ НА НИБЕЛУНГА!!...

45

Иван

преди 5 месеца

А вие какво очаквате? Да срещат Тагаренко с почести?Че на съвеста на този плешив украински агент лежат стотици,да не кажа хиляди руски живота на млади мъже и жени! Разбира се,че ако им падне,няма да му простят! Дали ще е някой родолюбец или руски агент,той си е пътник!

44

Анонимен

преди 5 месеца

Интересно какво става с оная закана към него? Дето и втори курс студент ще я попилее в съд.:-) Каква закана е "Ще умреш"? Ами това е обективен факт- всички ще умрем, той да не е вярвал че е безсмъртен?!? И сега това да му е нанесло тежки травми, съобщавайки му това бъдещо непредотвратима събитие? Както и "като куче". Ами по някакъв особен начин ли умира кучето, изключващ старост, инциденти ,болест? Ако беше написано " като гергьовско агне" или "бройлер", там е предизвикана. Дрън дрън работа...

43

Анонимен

преди 5 месеца

Противно отвратителни същества

42

Anonymous

преди 5 месеца

Поредният безсрамник