15

Анонимен

преди 9 месеца

Да би при Джен стояло, не би чудо видяло. Айде сега - оправяй се с тоя кукумицин, дето и собственият й баща не ще да чуе за нея. Което ме навежда на въпроса: Мразят ли децата на Джолито дядо си (Джон Войт)? И въобще познават ли го?

14

дедо Ташунко

преди 9 месеца

" Храни куче, да те лае" - българска народна поговорка. Това не са деца на Брат Пит, а осиновени деца, настроени срещу него от майка им. Пит е несравнимо по-симпатичен от Джоли. А децата са еничарчета. Отблагодаряват се по този начин на осиновителя си, дето ги е измъкнал от калта и мизерията. Мое виждане, не го натрапвам на никого!

13

Madox

преди 9 месеца

И Джоли и Пит са кукувици и потресаващо неадекватни. Единственият печеливш от тази вакханалия е Анистън, въпреки че в началото не й се струваше така. От това "семейство насила" харесвам Мадокс.

12

Анонимен

преди 9 месеца

Няма как да не е мразен, след като им е посягал неколкократно физически, включително и на майка им. Това е недопустимо, ако ще бащата да е Брат Пит, имащ се за световна знаменитост. Точно като такъв трябва да е пример за добър баща!

11

Иво

преди 9 месеца

Брат изглежда свестен човек. Пиел бил, кой в Холивуд не пие? Тази жена, заради която заряза Анистън и приятелите си, не заслужава нищо. Тя самата има тежки отношения с баща си, Джон Войт, затова е обременена психически. Живей си живота Брат, гледай само напред!

10

Анонимен

преди 9 месеца

Така става когато се гавриш с природата за да си осигуриш роля ,печалба.. слава

9

Анонимен

преди 9 месеца

А Мразени ли са Кирчо,Кокорчо и Тагаренко от българите ?

8

Анонимен

преди 9 месеца

Ако майката наложи определен начин на общуване с децата, всеки опит на таткото за по-директни отношения се приема зле. Но пренебрегването не се прощава!

7

Г557дт

преди 9 месеца

Кръвта вода не става, Шайло прилича потресаващо на баща си Брад Пит. А за Мадокс, Пакс и Захира на никой не пука, освен на Джоли, за да се прави на светица каквато не е. Никой не е идеален и тя не е, но изкарва черен бащата на децата си.

6

Реалист

преди 9 месеца

Брад Пит след развода си няма нищо общо с осиновените деца от Джоли. Само трите биологични деца на Пит, Шайло и близнаци Нокс и Вивиен, все още го виждат според споразумението за попечителство, защого са и Негови деца. Другите не са негови и са озлобени.

5

Каракочев

преди 9 месеца

През оная работа ми е за децата на Брад Пит!

4

Реалист

преди 9 месеца

Пак и Захара са чужди деца, осиновени от Джоли и той ги приема заради нея, неговите са Шайло, Нокс и Вивиън.

3

Мнение

преди 9 месеца

Те на са му родна кръв, Доли му ги натресе. Явно не ги е обичал както родните си деца и това си е личало и ги е озлобило срещу него!

2

Анонимен

преди 9 месеца

Mрaзeн ли е Брад Пит от децата си? Ако отговорът е да, следва нов въпрос: Коя безцицеста гнидa настройва децата му срещу него?

1

Анонимен

преди 9 месеца

Джоли кара свръхтежка критическа, усложнена от хормоналните препарати, които взима след операциите. Добре че Брад се спаси. Скоро и децата ще го последват.