8

Палестинци=Терористи

преди 5 месеца

Ислямските терористи като от Хамас Джихад ИДИЛ и др. Палестински престъпници не са нито бойци, нито освободители, а корумпирани масови убийци, нелегални окупатори, похитители, изнасилвачи, поробители военнопрестъпници срещу човечеството и др.нечестви измамни слуги на дявола и врагове на Бога! Държат от 8 Октомври 243 отвлечени еврейски цивилни вкл деца и жени, в тунели -в мрак и студ подложени на зверства, и след като обещаха да пуснат 50 заложници срещу 150 терористи, пуснаха само 13 на 49 дни

7

Къде са другите 230

преди 5 месеца

Никой не бива да вярва на наглите лъжи и измамни клевети на ислямските терористи и на корумпирани като тях съучастници ООН т.к. дори името Палестинци е лъжливо използвано от ислямски арабските престъпни групи за да окупират нелегално тероризират постоянно и ограбят 1! малка земя на Божия избран народ Израел, на който управляваните от дявола антисемити като ислямистите си приписват с измами своите престъпления срещу Израел.За отвличане на и на 1! Хамас заслужават смърт, ако не върнат всички 243!

6

Nadia

преди 5 месеца

Number 4-Buaha ha ha...made me laugh but very true!

5

Анонимен

преди 5 месеца

До 1Единственият въпрос е кои заложници колко струват и колко трябва да се изръсим за нашите ?///Наши нема. Има двама на които пра-пра бабите им са родена в България, а те дори незнаят къде се намира България.

4

Анонимен

преди 5 месеца

На палестинците тези заложници им излезнаха през Газа

3

Анонимен

преди 5 месеца

До toti. Имали са нещо наум, което само те си знаят какво е, а жертвите за постигането на това нещо са без значение. Тези, които им дърпат конците имат цел и план.

2

toti

преди 5 месеца

Тия Хамакс ли кви там талибани ,си разрушиха сами държавата ,оставиха милиони без доб,без храна ,вод и се га държат 100-200 заложници на които не им е ясна садбата,както на тези 10 хиляди де напразно умряха и защо ...да се направят на велики разни *** ,които сега пълнят *** от страх,че няма да им се размине ,а ще ГОРЯТ В АДА !!!

1

Анонимен

преди 5 месеца

Единственият въпрос е кои заложници колко струват и колко трябва да се изръсим за нашите ?