30

Факти

преди 5 месеца

Храмът на Давид в Йерусалим е построен през 10ти век ПРЕДИ Христа, а мусулманската религия са я измислили през 610та година СЛЕД Христа, 1600 години по-късно. Ама според ислямистите те са първите и единствените.

29

Българин

преди 5 месеца

На 6-ти Октомври Всички болници в Газа работеха. Допълнително десетки хиляди бяха на постоянно лечение в Израел, стотици хиляди бяха на постоянна работа в Израел. На другият ден танцуваха върху труповете на хиляди от тия които бяха с протегната за мир ръка. Е, хак да им е.

28

Факти

преди 5 месеца

Хамас и Израел разменят "деца заложници". Хамас връща деца от 2 до 17 годиншна възраст, отвлечени от домовете им през нощта от маскирани терористи с автомати. Израел връща деца на 15-17 годишна възраст, излежаващи присъди за атаки с хладно оръжие и кражби.

27

Анонимен

преди 5 месеца

Хамас билиЖИВОТНИ ? НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ! НИКОЕ ЖИВОТНО НЕ ИЗПРАЩА ДЕЦАТА СИ НА СМЪРТ ! САМОидиотите !

26

Анонимен

преди 5 месеца

Вече е "крайно дясно" и "расистко" да не искаш децата ти да бъгат наръгани с нож от сомалийски, сирийски и афганистански "бежанци".

25

Може би

преди 5 месеца

Следващите терористи ще се замислят....едва ли. Шефовете на терористите са или в бункери,като Путин, или в охолство в друга държава,като шефовете на хамас. За терористите,путин и хамас войната е нужна,защото така доказват на глуповатия народ, нуждата от тях. За това Софроний Врачанскии е казал, че.....РОБСТВОТО Е ОТ ГЛУПОВИНА И НЕВЕЖЕСТВО. Ако ние ,българите бяхме умни,щеше ли да ни управляват тикви и копейки,калинки и комунисти. Вижте Румъния, след като унищожи чаушеску,секуритате къде е!

24

Танци

преди 5 месеца

А как танцувахме само....

23

Анонимен

преди 5 месеца

Нищо не трябва да им се признава на евреите ,те напрактика стигнаха дъното .От най-гонения и репресиран народ до най -гнусната държава *** построена върху костите на жертвите им .Екстрадация за всички представители на това долно семе,да си отиват в кървавата пустиня и там да мрът презрени от всички

22

bai onzi

преди 5 месеца

пОскам салза, за неоправданите ч а л м и ...При Мохамед и като вятъра :)

21

пияница мистик

преди 5 месеца

''Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius"

20

Знаещ

преди 5 месеца

Трябва да им се признае на израелците все пак толерантноста че не са изринали всичката тая смрад за което определено имат потеницала!Хамас е терористична структура,на която са базирани и въпросните социални учереждения и този хибрид няма как да бъде толериран защото ще послужи за пример на други радикални диктатури!В зародиш и проект тези структури са били с терористична насоченост и няма извнинение и компромис!Това не е филм за лошите и добрите

19

АнонимеН

преди 5 месеца

ПАЛЕСТИНА Е С ПЛОЩ Площ: 6 020 km² А Е БИЛА С ПЛОЩ 14 000 КВАДРАТНИ КИЛОМЕТРА КОГАТО ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА ООН ПРЕЗ 1947-*** Я Е ПОДЕЛИЛО ПО РАВНО! 8000 КВАДРАТНИ КИЛОМЕТРА СА ОТКРАДНАТИ ОТ ИСРАЕЛ ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА ПАЛЕСТИНА ОТ СЪЗДАВАНЕТО И!

18

Нане

преди 5 месеца

еврейте са нагли наглеци долняци, които ви смятат за гои... Тоест роби... ===)))

17

КОЙ ДА ЖИВЕЕ,

преди 5 месеца

КОЙ ДА УМРЕ - А У БЪЛГАРИЯ ТОВА ТО ПРАВЯТ ВСИЧКИ БОЛНИЦИ...

16

АнонимеН

преди 5 месеца

До Анонимен 4/ БРАВО КОМЕНТАР 4 РАЗСМЯ МЕ :D СПЕЦИАЛНАТА ВОЕННА ИЗЛАГАЦИЯ НАПЪЛНО СЕ СКАПА :D

15

Дрънканиците

преди 5 месеца

на пропагандистите на терористите не са верни.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Българският червен кръст, който почти нищо не помогна на пострадалите от земетресението в Сирия, почти нищо няма да направи и за Газа!

13

АнонимеН

преди 5 месеца

СНИМКАТА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ТРАГЕДИЯ! ИСРАЕЛ СА ТЕРОРИСТИТЕ И ВИНАГИ ЩЕ БЪДАТ!! ТЕ НЯМАТ МОРАЛНО ПРАВО ДА ПРИТЕЖАВАТ ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА ПАЛЕСТИНСКА ЗЕМЯ А ПРИТЕЖАВАТ МНОГО ПОВЕЧЕ! ТЪЙ, ЧЕ ТЕРОРИСТИТЕ СА ИСРАЕЛ И ВИНАГИ ЩЕ БЪДАТ ТЕ ТЕРОРИСТИТЕ!

12

Анонимен

преди 5 месеца

Нетаняху е престъпник преди 2 години започна раследване срещу него за корупция, негови бивши министри го разобличиха в подкупи и не правомерен контрол над съд и прокуратура.бившият му финансов министър каза, че Нетаняху е лъжец и син на лъжата.Нарочно провокира конфликта с палестинците за да заздрави власта си.

11

Нане

преди 5 месеца

еврейте повтарят гитлер... Нагли наглеци... ===))) долняци...