237

Купувач на апартамен

преди 9 месеца

т Съпътстващите разходи в момента при "ниските данъчни оценки" са около 10 процента - такси за общината, нотариални такси и евентуално комисионната на брокера. Пита се в задачата колко процента отгоре ще се оскъпи разхода, след повишената данъчна оценка? При цена от 150 000 евро и над 30 % допълнително такси, кой ще купува? - само депутатите вероятно. Закривай строителството, на управляващите не им трябва този бранш. То и хората не им трябват, освен в ролята на касичка.

236

Toni Ivanov

преди 9 месеца

До #227. Мислиш ли, че и тези дупки Кокорчо няма да ги обложи с данък?

235

Toni Ivanov

преди 9 месеца

Кокорчо,това ли ви е "промяната"? Да увеличите данъците на сградите. В тъй нареченото от вас "тоталитарно управление" на Живков,при изчисляване на данъка на сградите се прилагаше един коефициент на овехтяване на сградите,който се приспадаше от оценката на сградите,а при вас колкото е по-стара сградата толкова по-голямо увеличение на сграда ще има на всеки две години. Мръсни не наядени некадърници. Колкото по-рано си отидете толкова по-добре за народа. А уж увеличавате пенсии и заплати...

234

Анонимен

преди 9 месеца

Какво да се прави, Пеевски така е наредил и Кокорчо изпълнява.

233

Анонимен

преди 9 месеца

Трябваше да наложат данък на свръхпечалбите и данък лукс, а не да свалят по 3 ризи от гърба на бедния народ. На бизнеса му плащат разходите за ел.енергия, а на народа повишават данъците. Даже Коледни добавки няма да дадат на най- бедните пенсионери.

232

Аз казах ли ви?

преди 9 месеца

Давайте пари че трябва да храним Окранците, да купуваме оръжие от САЩ..и пак да го даряваме - бачкайте бели роби това е Демокрация...ако не плащате сте путинисти и в затвора за н еплатени данъци а като не слушате банките ще ви вземат имотите!!! Всеки българин трябва да издържа ислямист, осссраинец и едно ЛГБТ НПО хахаха. Това е Демокрация за робите! Ние ви взимаме къшите имотите държавата и ви даваме ЛГБТ цености!

231

Анонимен

преди 9 месеца

Тия с по три апартамента, два от които празни горят. Тия със наследствени къщи съборетини също горят. Това е само началото на промяната. Следваме немеция модел, чакайте.

230

Asd

преди 9 месеца

Ццц

229

Анонимен

преди 9 месеца

Ужас!

228

Анонимен

преди 9 месеца

Тъй се тупа брашнян чувал . И се дерът съдрани протрити бедняшки кожи. В землянки из баирите партизански ще трябва да живеем. Да не са ми строили те къщата .А? Че да ми вдигат данъка. Самозвани ***.

227

Анонимен

преди 9 месеца

Ам затова вадя пушкат аинпо тамну гармя, да с аплашат хората и никиуй да ни купува и дампадамуценката....

226

Анонимен

преди 9 месеца

Същото, но завоалирано върви в зала Европа. Дават им пари за фотоволтаици, колкото за осветление, с риск да надупчват да им текне покрива, със сертификат за зелена енергия за по-нисък данък, а ги привързват към скъпа мрежа за ток.

225

ББ

преди 9 месеца

ако две поколения Българи сте били роби в Кралството,и сте си постройли дом с парите от робството...г-н вАСИЛЕВ ЩЕ ВИ ОБЛОЖИ С НЕСПРАВЕДЛИВ ДАНЪК СГРАДИ,от къде на къде роби ...САЩ и Кралството...заложили сте на куци коне...обслужващи...Путин!и да аз защитаващият тезата Свободен Свят съм склонен да вярвам на...Путин...с агенти на щази като вебер...с агенти на дс като доган.борисов работещи за КГБ..."свободният..." е мъртав!!!

224

ББ

преди 9 месеца

нищо не се е променило..как така путин убива работещи за Свободният Свят...сащ,кРАЛСТВОТО не го правят,как хтака путин взривява складове на територията на ЕС и НАТО...а ЕС и САЩ не могат да гръмнат...пеевски-бАрисов...доган...Война е...ще влязат и във вашите домове...ще насилват и вашите деца...ще ограбват и вашите нАРОДИ...ЕС ,САЩ,КРАЛСТВОТО и фалшивият ви "свободен свят" в който господари са руските мафиоти на путин като доган-пеевски-борисов!!

223

ББ

преди 9 месеца

Ако има живи бЪЛГАРИ...ДА ИЗЛЕЗЕМ И прогоним продаващите животите на нАРОДА НИ,Пеевски е Ад за Българите,Пеевски е...основен играч водещ сВЕТА НИ КЪМ ГИБЕЛ,не мога да повярвам,че САЩ и Кралството си въобразиха,че могат да ги използват с доган-бАрисов!,повтарят грешки от ВСВ...нелепо и глупаво...смъртоносно за Света ни!!

222

ББ

преди 9 месеца

Значи аз и семейството ми живеещи в законен дом...ще плащам на съседа си живеещ в незаконен извън регулация дори,...моля г-н Василев на гости и да го види...новите роби на пЕЕвски са ПП...няма начин да спазим несправедливите рестрикций наложени от вАсилев...и гласувах за тях признавам си го!...земеделието е батак...руски агенти като министъра им убива всичко което може с цел да остави Българите гладни...без пройзводства...Война е...Българи...време е да спасим България и утрето на децата ни!!!

221

Аз

преди 9 месеца

И наемите ще скачат на 2 години. Кофти за хората от провинцията.

220

Ебеме правителство

преди 9 месеца

Не съм гласувал за вас

219

Годината е 2050

преди 9 месеца

ЕС е построил Евроатлантическа Стена на границите на ЕС за да спре Имиграцията..от ЕС!Европейците гледат тайно филми от Беларус, Китай и Индия и Русия където как хората там взимат Топъл Душ, карат кола и ядат месо и си мечтаят ако някак получат виза и минат нелегално Стената и те да живеят така :))

218

Анонимен

преди 9 месеца

Скоро ще ходим до тоалетни в дупки на двора като руснаците.