27

тцтц

преди 6 месеца

Само не мога да разбера защо на ресторантьорския бранш ДДС-то остава 9%. Нали беше мярка за пандемията, защото има ограничения. Вече ги нямат тези ограничения и могат да си работят на пълен капацитет. Да не говорим, че това е най-сивият сектор.

26

даа

преди 6 месеца

започне кражбата сега - а нещо за отпадане на валутният борд ?

25

бизнесмен

преди 6 месеца

Този бюджет ще докара такава инфлация,че свят ще се завие на държавния звинекомплекс Отлив на инестиции и капитали и разрушение на бизнеси 2024 накрая хляба ще е 50 000 лв и войната ще е гражданска. "Този, който се отказва от основните си права и свободи за да си купи малко сигурност заслужава нито свобода нито сигурност '2024 в края ще е началото на края на Чукундурогундурия'

24

Анонимен

преди 6 месеца

До ЗозоСега сме 2023г.края бе *** доори не знаеш кога живеш

23

СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ

преди 6 месеца

Ще гласувам за Възраждане, защото и ГЕРБ и ППДБ ме лъгаха няколко пъти. Не казаха, че ще повишат данъци и ще ни водят в цифров лагер - скоро ще премахнат и плащането в брой както са я подкарали. Ще вдигнат тока и горивата. Как тогава смятат да понижат инфлацията. Приказки за балъци. Възраждане поне правят каквото говорят. Аз досега не виждам нищо проруско. Искат ниски горива, ток и цени. И аз искам да ми евтино.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Правителството ще строи чрез бюджета два реактора по 1.2ГВ и му трябват десетки милиарди за тях. Чакат ви много глад и заеми с години напред.

21

Данъчната оценка

преди 6 месеца

не влияе само върху данъците, а и върху таксите при покупка на жилище. Това засяга пазара на имоти и целия строителен сектор, като ги обрича на насилствен спад, в условията на увеличаващи се лихви. Това ли им е "грижата за бизнеса"- да го унищожат!?

20

Прав е Кокорчо!

преди 6 месеца

Бюджетът му е изпълним. Като дефицитът от 2% се попълни от НОВИ ДАНЪЦИ. Които ще намалят чуждестранните инвестиции. Които и без това почти ги няма заради ВОЙНАТА, защото сме фронтова държава. Т.е. ще се опоска каквото е останало във фирмите от предишни години.

19

СКуби-Скубев Скубещи

преди 6 месеца

Ко каза ко? Правителството предвижда увеличаване на максималния осигурителен доход за всички осигурени лица за 2024 г. от 3 400 лв. на 3 750 лв. През 2025 г. и 2026 г. е предвидено размерът на максималния осигурителен доход за всички осигурени лица да се увеличи съответно до 4 130 лв. и до 4 430 лв. КОКО КО КАЗА?

18

Зозо

преди 6 месеца

Кокорбаба Асан - ненормалния ОСТАВКА!!!

17

Анонимен

преди 6 месеца

На САЩ им трябвали 23 месеца да напълнят с тези приходи бюджета . А дълга голям и заемите краткосрочни . Трябва да се очаква свиване на приходите .

16

Анонимен

преди 6 месеца

Сега разбрахте ли кой управлява България. Ако не сте, разберете го. ПП-ДБ управляват. Това че медиите свързани с Пеевски и Борисов по някакъв начин, като БНТ, Нова, БТВ, Днес и други, ги показват по 100 пъти на ден с разни изказвания против правителството, не означава, че имат някаква тежест. Те са си плямпатори за пред електората си...

15

Анонимен

преди 6 месеца

Край. България ще стане бедна като Бурунди сега. Няма да има пари за пътуване до Гърция и Турция всеки уикенд през лятото...

14

Анонимен

преди 6 месеца

Пеевски плямпа, Денков, Петков и Василев управляват. Хахахахахахахахаха

13

Пхахах

преди 6 месеца

Гербулята реваха, реваха и накрая - супер е хахахаххах

12

ОК

преди 6 месеца

Е нали много мрънкаха че е ужасяващ не знам си какво.....

11

Анонимен

преди 6 месеца

Тюх, изгоряха наще пари

10

ПП са мамини/таткови

преди 6 месеца

ДБ защо не споменавате? ПП са поредната димка/едноневка. Като РЗС, НФСБ и т.н.

9

,

преди 6 месеца

По десетина милиарда нов дълг всяка година ...

8

Нали нямаше да го?

преди 6 месеца

Ясно. Двадесет статии, че няма да го одобрим една, че сме го одобрили. За балъците последствията, за управляващите в сянка - харчът към "наши" фирми. Това добре, ама вече не останаха хора в България. Няма кой да менажира, няма кой да работи. Как ще ги защитите тези проекти пред ЕК.