41

Да

преди 5 месеца

Не ти запаляместото и кръчмата и сервиза отворко

40

Та

преди 5 месеца

Кои са животни автомнтъора

39

Те

преди 5 месеца

Са твои да знаеш

38

Този

преди 5 месеца

Питбул е кръвожаден

37

platformata

преди 5 месеца

Платформата Ви не работи, но адмирации за идеята! Моля оправете я и я популяризирайте!

36

животповъди

преди 5 месеца

Да се забрани отглеждането на кучета без сабствен двор /градина.

35

Анонимен

преди 5 месеца

Като не може да гледате кучета не ги гредайте бе тъпана ри.

34

баба мара

преди 5 месеца

в нашия блок в люлин едно семеиство отглежда 5 сетера няма ли наредба по колкокучета може да се отглеждат в един апартамент сега кучетата са повече от децата

33

и като ми пееш пенке

преди 5 месеца

ле в тази кучкарска държава кой ли те слуша където кучето е като индийска крава на почит даже и да убие човек нищо не правят камо ли да нахапе

32

Сигнали и сигнали

преди 5 месеца

За сигнали от типа Домашно куче тормози съседи в София И жена от Каспичан малтретира животни - се обръща вниамие, а за сигнали като Трансконтинентална фирма раорява икономически субекти в ЕС, вкл. и в БГ - не! Що така?!

31

Анонимен

преди 5 месеца

Имахме проблем с една такава, ужасна работа. Голяма мъка за кучетата и котките, отнасяше се отвратително с тях. Вой, шум, смрад, никоя институция не си мръдна пръста. На така наречените институции въобще не се надявайте. От общината дори я покриваха и й казваха кога ще минава проверка от ветеринарните служби. Като че ли имаше някакъв ефект, когато писах в BG.dog. Не знам дали сайта още съществува. Аз самият съм имал домашен любимец, проблемът е изцяло в хората.

30

Възмутен

преди 5 месеца

Кучкарите са зоофили, болни хора, обличат бедните животни в тесни дрешки, мъчат ги в тесните си жилища, ограничават свободата им заради собствените си егоистични прищевки, кучето не може нито да протестира, нито може да говори, за да се оплаче какво правят с него!

29

Истината

преди 5 месеца

Някои стопани на кучета не могат да осъзнаят отговорността, която носят при отглеждатето на куче. Не могот да осъзнаят, че кучето е Животно и се води от инстинкти и то Ловни!

28

Хахаха

преди 5 месеца

Куцелюбците са хора с ментални проблеми, те си въобразяват, че кучето е човек!

27

Г557дт

преди 5 месеца

Да се забранят огромните кучета да се отглеждат в панелни блокове! Иначе да се разрешат да отглеждаме магарета и прасета наравто с тях! Каква е разликата между всичкия ***?! Никоква!

26

Аман от тъ..ци!

преди 5 месеца

Пълно е с *** на домашни любимци, да им слагат тизи изпражнетия на главите на собствениците!

25

Анонимен

преди 5 месеца

Терзиев се изложи като кмет

24

Анонимен

преди 5 месеца

До Какво Видях:Спокойно. На теб не може да ти се забие костица. Защото нямаш мозък. А вакуум.

23

ПУСКАЙТЕ ТЕЛЕВИЗОРА

преди 5 месеца

ПУСКАЙТЕ animal planet - дават предаването "Питбули и бивши затворници" - до 17:00

22

пияница мистик

преди 5 месеца

Тия кучкари до гуша са ми дошли. В парка, който е точно срещу където живея постоянно се разкарват или пускат кучета и никой не чисти след тях. Аз поне си живея в собствен имот, нямам съседи, не съм в блок с вход. Но тия как по разни кооперации по 5 етажа, всеки има куче, как живеят не знам. Най ме дразни една с 2 психясали пинчера. Постоянно вият истерично като ги извежда без повод, ей така просто. И ги изкарва в 5 сутринта по тъмно, на обед и вечер за по час. Как не я мързи тази жена не знам