58

Анонимен

преди 5 месеца

Какви са тези rлynocтu? Почти нищо не разбрах. Кой го е писал това? Пълно е с правописни грешки.

57

Ха ха

преди 5 месеца

По скоро с този пост - митев се е взел на подбивТова е сигурно - не видях в него, нито едно свьрзано изречение

56

Мдаа

преди 5 месеца

Пекинската патица изглежда умно - и начетено в сравнение с този идол на промяната и несвьрзаните му брътвежи

55

анонимен

преди 5 месеца

Ужас! Този дали сам е разбрал какво е написал в този пост?! Явно е искал да се пошегува, но не му се получи и самият той е станал за смях с орфографията си.

54

Смятам

преди 5 месеца

Няма да е лошо - да се изисква поне средно образование или някаква начална подготовка - в изграждане на изречения, правопис, по бьлгарски език - за депутат

53

Ужас

преди 5 месеца

*** дори звучи - смислено и забавно, пред тия несвьрзани глупости на митевЯвно в - пп всичко е по специален конкурс - а колко неграмотно е написано - и този е депутатНе е истина направо

52

Трагедия

преди 5 месеца

Хумора на митев в плоськ като него явно - безвкусица от глупости която някак трябва да звучи забавно

51

Нелченце-Дъното :)

преди 5 месеца

Това е ново постижение в световната джурнаГлистка! Нелченценценцето кърти мивки и разбива тухлени стени с глава! Да напишеш "статия",възхвалявайки неграмотните и несвързани излияния на психичноболната и половонеопределена дрррусалка Искрена Митева си е направо висш пилотаж,в сравнение с ежедневната яростна антируска пропаганда на Нелченцето :) :) :) Следващата статия ще е над кои планини е летял про100 Киро без кислород над 8000 м или колко пъти се претъркулва Настимир до столовата...

50

Анонимен

преди 5 месеца

След хората на Боко си мислех, че няма как да паднем по-долу, но ПП ме опровергаха.

49

Анонимен

преди 5 месеца

Митев, прочети някоя книжка или си наеми консултант! Няма как от твоята позиция в обществото да се държиш, като на махленска среща. Имай на предвид, че са те избрали 20% от гласовете на София и не си представителна извадка. БСП бяха на път да спечелят София за пръв път от 30 години , а това е знак, че не си най-доброто.

48

Анонимен

преди 5 месеца

Козяк, подбирайте си кадрите ! Кастингите на ГЕРБ са направо върховни пред това, което налагате в родното управление. Как пък едит читав не се намери , такава подигравка и Царя не е правил. Корни ако барне Денков на ММА среща ще го размаже- буквално и преносно.

47

ъ

преди 5 месеца

Искренчо Митев освен че е ***, е и доста рахитичен. Ако имаше достатъчно акъл, сигурно щеше да си наляга парцалите. Но понеже няма акъл, скоро ще изяде боя. Не че Гела е върхът, но на тази кльощава шматка му трябват два шамара и ще забрави да ръси нонстоп глупости.

46

Анонимен

преди 5 месеца

Да беше оригинално смешното на Искенчо , а то от статия за ромско семейство нападнато от екип на НСБОП 2013 ГОДИНА! Търсете в Гугъл "ЗВЪНИ ВРАТАТА, ЗВЪНЕЦЪТ ***, ОТВАРЯМ-НИНДЖА" ще го видите . Крадат всичко ПП-тата от лафове до законови проекти и си ги представят за свои.

45

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен43. И сега прочети за великото ленче. Работила е в 4 фирми по 6 месеца. Отиде на парапета и се издигна. Ама Радостин Василев като каза на оня захлупения рогоносец тя се сърди.

44

До 44:

преди 5 месеца

Това са извадки от интервюто на едно ромско семейство, което по грешка беше атакувано от баретите. Имаше го едно време в "Господари на ефира" преди десетина години.

43

Анонимен

преди 5 месеца

Освен това какво означава "звъни вратата" "звънеца ***" ???? и "самоубеся" и "изчезна безкрайно" ????

42

Анонимен

преди 5 месеца

Проверих какво пише за тоя Искрен Митев в Уикипедия. Не останах изненадан - пише къде бил учил икономика, но не споменават за нито едно място където е работил. Първата му работа в биографията е като депутат. Много сте наивни ако мислите, че такива хaйлaзи и нeкaдърници ще направят нещо за вас и за народа.

41

Анонимен

преди 5 месеца

Какво работят?

40

Сарказъм Радомирски

преди 5 месеца

Явно, Посолството с конкурс ги са ги събирали в ПП. Като бичени дъски си пасват един с друг.

39

Х

преди 5 месеца

Пълни прокаженици всички