28

Анонимен

преди 6 месеца

Е това е Бг, Запада го хвърля, Бг го прибира, поправя и ползва. Ама това е от Запада, е милостиви са..

27

Анонимен

преди 6 месеца

Това на снимката не е техника. А за електронниа скрап - всеки, който има познания по електроника и му се занимава може да си купи не особенно скъпо оборудване и набор от необходими компомненти, с които да вдъхва живот на старта електроника.

26

Анонимен

преди 6 месеца

Мойта техника е от 80-те години на миналия век и оше си бачка. Новите джаджи са за еднократна употреба, не изкарват до второ пускане.

25

силно замислЕна

преди 6 месеца

Е к'во да и рециклираш на техника амнайста употреба?!

24

Анонимен

преди 6 месеца

По рециклиране на техника може и да сме на последно място, но по използванете на такава техника сме доста напред. Новите лаптопи пластмасарки в магазините за 500-1000, та и нагоре лева със процесори мижави селерончета са пълни боклучета,където пантите им се трошат за малко повече от година. Реновиран лаптоп бизнес клас (запазен А клас) си струва много повече парите, те вече са и доста евтини и може да се ъпгрейдне също за немного пари. Може даже процесора да му се смени, да му се сложи SSD диск

23

ENGINE

преди 6 месеца

По принцип работеща техника и инструмент не се изхвърля или чупи. Не за друго а защото е тъпо на N-та степен. Най малкото ако всеки хвърля работеща техника , ще освините света. Запада направи на кочини собствените си държави от изхвърлени *** . Никой вече не ви иска отпадъците.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Ами питайте управляващите като толкова тръбят за разделно събиране къде са им заводите за рециклиране? В Англия повечето спирки от градския транспорт са направени от рециклирани материали. Понеже с частниците е ясно, че се пораждат само корупционни схеми, най-добре е поне полимерните опаковки да се поемат от държавата и заплатата на работещите да се формира от някакви норми на преработка, а не само да се налива от пусто в празно. Отделно това което не може да се използва и за битум да се гори.

21

Анонимен

преди 6 месеца

Идете и вижте софийските гробища, където ромите ограбват покойниците, свалят им златни зъби, ако имат, дрехи, рекетират близките им и празнуват върху гробовете. Окаяни сте!!Това го няма в нито една страна от ЕС, че и в трети страни. Лошо поддържани, жалки сте. Всички в управата на гробищтния парк трябва са бъдат уволнени и да се инвестира в него. В България нямат грижа и за живи, и за мъртви.

20

Анонимен

преди 6 месеца

България заприличва на голямо сметище. Идете и вижте софийските гробища, където *** ограбват покойниците, свалят им златни зъби, ако имат, дрехи, рекетират близките им и празнуват върху гробовете. Окаяни сте!!Това го няма в нито една страна от ЕС, че и в трети страни. Лошо поддържани гробове, жалки сте. Всички в управата на гробищтния парк трябва са бъдат уволнени и да се инвестира в него. В България нямат грижа и за живи, и за мъртви.

19

Анонимен

преди 6 месеца

Не само в ЕС, в Европа и на балканите всички ни задминаха, дори Сърбия която не много отдавна беше във война, да ви пикам на промяната ж3ндари!

18

Messi

преди 6 месеца

Специално за техника са много малко фирмите ,които изкупуват.

17

Бонго Бонго

преди 6 месеца

Обръщат бойклука като го изгарят в енергия и газ

16

Анонимен

преди 6 месеца

Ама сме на първо място по рециклиране на използвана западна авто техника

15

Бонго Бонго

преди 6 месеца

HITACHI ZOSEN Е РЕШЕНИЕТО!!!

14

Бонго Бонго

преди 6 месеца

Не че няма, а нашите не искат!!!!!!!!!Вижте HITACHI ZOSEN . По целият свят правят заводи и собственика може да е държавата.Вижте ги....За 5 години ще решат всички проблеми с *** с 5 завода в България. Аз ги знам и съм обикновен човек, па камо ли тия некадърници....срамувам се от вас, разрушители на България

13

Знаещ

преди 6 месеца

Доста от отговорилите в анкентата вероятно нито знаят значението на думата рециклирам ,нито пък процеса,за това и анкетата не може да бъде актуална.В Америка всеки втори например не знае че кутията от пица не може да се рециклира защото е омазнена,от там и целия контейнер с продукция се превръща в обикновен *** но упорито пъхат в зелента кофа.Бедни сме,трудно се изграждат подобни навици ако не се внесът от цивилизования свят.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Ползва се до последно- имах едни стари принтери НP от 2004 , ползвах ги до последно, докато драйверите им вече ставаха трудно разпозваеми за операционната система и ги изхвърлих в контейнера.

11

уникум държава сме

преди 6 месеца

Българите държат старите си компютри в мазите , за да учат прасетата си как се влиза в нета !!

10

Наблюдател

преди 6 месеца

Всичко отива в реки и дерета. Това е тъжната реалност.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Кво да ги "рециклираме" ние си ги ползваме! Ама пак статистически ни изкараха лоши! Въпреки че сме най-екологични!