22

Анонимен

преди 10 месеца

Сега вече данъците няма да са предимство пред чужди инвеститори и с това неграмотно население бедността дебне отвсякъде. Продължават тежките времена за България, даже Македония са с по-висока минимална, това си е мега дъно.

21

Анонимен

преди 10 месеца

Без да съм икономист - мога с ръка на сърцето да кажа, че Асен Василиев и МAЛ0УMEH КPЕTЕH!! Първо - кои са тия фирми с приходи над 750 млн евро? Нещо, което има потребление? Айдее.... на горивата.. и после айдеее на инфлацията, защото самата стока не може да се телепортира, Асенчо! И това качва крайната цена. А това е най-елементарен пример! Ама Прасенчо като гледам загладил косъмче... Коледа идва... С тия малки очички точно си прилича на роднините.

20

Чакайте инвестиции!?

преди 10 месеца

Явно ни тласкат към латиноамерикански тип държава от най-лошия вид! Ще напуснат големите инвеститори и хора, които сега са добре платени ще останат на улицата или ще последват работодателите си в друга държава! Това ще е ефекта от подобно решение! нали твърдяхте, че образованите хора подкрепят ПП-ДБ, а защо тогава ПП-ДБ работят срещу тях!? Единственото обяснение е, че са наемници, работещи за идването на власт на пропутински едноличен режим!

19

Анонимен

преди 10 месеца

удри тия гадове

18

Анонимен

преди 10 месеца

Направете го 100% авансов че трябват пари на хасенчо и на дъртата Урсула за Украйна и обратните в ЕП. И ревете че всички бягат от България. Нацепиха ли ви го Кирчо асенчо и шиши.

17

Ресторантьор

преди 10 месеца

Ай стига сте мрънкали! Мен да не би да ми е лесно да се чудя как да си узаконявам печалбата, 9% ми е данъкът, ей! Шапшали! Нали някой трябва да плаща бря! Стягайте бузите, че догодина на 20 ще идат нещата! А да, слава Украина!

16

Анонимен

преди 10 месеца

Ще чакате после големи чуждестранни компании да инвестират в България! Пълнете гушките на ресторантьорите!!

15

Анонимен

преди 10 месеца

Не знам за какво се реве. Дания 22-25% корпоративен данък+25% ДДС+42% върху капиталовите печалби. Германия е по-добре, съответно с 30% корпоративен данък, ДДС последно май беше намалено заради ковид до стандартни 19% и с допълнително намаляване до 7% за избрани бизнеси +25% върху капиталовите печалби. Малта 35%(при определени условия може да се ползва до 30% отстъпка от сумата, дължиш 100 плащаш 70 корпоративен данък...18% ДДС

14

Доктор Сър Пичук

преди 10 месеца

Въпрос на време е данъкът да се вдигне на 15% или повече за всички бизнеси, тази година вдигането е за тези с оборот от 750 милиона евро, догодина 75 милиона евро и по догодина над 7500 евро.

13

тТт

преди 10 месеца

Тези +5% нали се сещате откъде ще ги избият? Била, Кауфланд, Лидл? Ами от мен и от вас, логично!!!!!

12

Анонимен

преди 10 месеца

хАРВАРДСКИЯ кОКОРЧО ТАКА ЩЕ ПРИВЛИЧА ЧУЖДИ ГОЛЕМИ ИНВЕСТИТОРИ, ДЕТО И ДОСЕГА НЕ ИМ СЕ ИДВАШЕ ТУК....

11

Анонимен

преди 10 месеца

На лукойл му е през оная работа... уЖ ЕВРОАТЛАНТИЦИ...

10

Резидент разединител

преди 10 месеца

Мале какъв финансов корифей. Сега тъкмо ще спре тези които се колебаят дали да инвестират в страната ни. Абсолютен ***.

9

Кон с татация

преди 10 месеца

Кокорчото се е омотал като пиле в кълчища,завалията!

8

Анонимен

преди 10 месеца

Ее промяна си е, от Силите на Доброто! Само мъдри решения

7

HELL

преди 10 месеца

Хасане при банките веднага правят ответен удър , защото винаги печелят. Утре незабавно по препоръка на БНБ всяка транзакция да се таксува 3,50 го 5,00 лв и да се увеличят УСЛУГИТЕ на банките с 25 %

6

Shark

преди 10 месеца

Защо никой не пипа Дънди прешъс? Дори не се говори за тях? ЗАЩО!

5

Анонимен

преди 10 месеца

крайно време беше - не дерете баба гица дето продава 100 кила домати за сезона

4

???

преди 10 месеца

Защо? В тези корпорации работят висококвалифицирани кадри, които взимат високи заплати и издържат хиляди около себе си като си харчат парите в България. Сега тези кадри ще напуснат държавата и ще живеят другаде, като вече няма да издържат пенсионерите и работещите на елементарни работни позиции.

3

Вдигнете

преди 10 месеца

данъците им и те автоматично ще вдигната услугите за българите.Тъъппото ресторантьорство с мизерни 9%,а примерно бебешки консумативи- 20%...Няма такава държава!