22

животновъд

преди 5 месеца

КОЛКО Е НАГЪЛ ??!!ХОРАТА СТАЧКУВАТ В СОФИЯ А ТОЯ ВЪТЕВ НА СЕМИНАРИ ТРЪГНАЛ!!??

21

anon

преди 5 месеца

Сега гледайте как ще го извъртят че държавата да го купи за държавния резерв и то на високи цени.

20

Алекс

преди 5 месеца

Много лесно може да се докаже откъде е слънчогледа.Прави се лабораторен анализ и ако се открият забранени препарати в ЕС,то слънчогледа е украински.Проблемът е ,че Вътев е бивш състезател.От спорт разбира,но земеделието и хранителната промишленост са непознати области за него.

19

Реалист

преди 5 месеца

Чакат вносът от Украйна. Най-големите б к лу ц и винаги са били търговците, затова трябва да не им се купува олиото и на всяка една стока трябва с големи букви да пише - ПРОИЗХОД НА СУРОВИНАТА: ... . И който произвежда с украинско да фалира, защото с цел печалба търговеца е готов на всичко, и майка си ще продаде.

18

СВОБОДНИЯТ ПАЗАР

преди 5 месеца

НЕЗАКОННАТА ДЪРЖАВНА ПОМОЩ ЗА ЛАТИФУНДИСТИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРЕКРАТЕНА И ТОГАВА ПО ПРИНЦИПА НА СВОБОДНАТА КОНКУРЕНЦИЯ, КОЙТО ПРОИЗВЕЖДА С ВИСОКА СЕБЕСТОЙНОСТ ФАЛИРА. ТОВА Е НОРМАЛНИЯТ ИКОНОМИЧЕСКИ ПРОЦЕС!!!...

17

азз

преди 5 месеца

Ами изнесете си слънчогледа бе, кой ви пречи.

16

баба мара

преди 5 месеца

тези които имат животни да не се оплакват имало зърно в складовете какъв е тозивои за европарите стига с тези пари ако не ви се работи откажете се ще се намерикои да внася от вън

15

Наблюдател

преди 5 месеца

Всички от вас лятос са виждали край пътищата слънчогледовите нови на производителите ни за които вземат милиони разни помощи и субсидии!С питки 10 сантиметра и толкова!Засяват и после така си остава по нивите и наесен го смилат без добив никакъв!

14

Ами продавачите

преди 5 месеца

Да свалят цената .Така се прави иначе слънчогледът ще им мухляса в складовете.

13

Истина

преди 5 месеца

До ъзащото граничим по море :)

12

Олиоработник

преди 5 месеца

И как така украинския слънчоглед който се скъсаха да внасят 2 години от хиляди километри е много по евтин от тукашния?Чудя се и се мая но не мога да си го обясня?Те същите мафиози дето реват за помощи внасят през Румъния украинския слънчоглед!А олиото с влакове и цистерни се изнася в чужбина!Мафията си има държава!

11

Гошо

преди 5 месеца

Г-н министър, всичко си знаете, но ако не то не сте за там. Далаверата не можете да я спрете защото....

10

Укрозърнар :

преди 5 месеца

Дреме ми на бентлито!

9

Анонимен

преди 5 месеца

До ъ Щото граничим по море. Техните товари идват директно.

8

Валери

преди 5 месеца

Никой не купува заради бедната ви лакомия. Изнудвахте производителите на олио, които са най големите ви клиенти, принудите ги да затворят половината си заводи а сега решете като ученички. Няма да сте на загуба, достатъчно отмъкнатите с прекалено високите цени, сега трябва да върнете това което забравихте.

7

Беко

преди 5 месеца

Е шо ше люпиме?

6

Анонимен

преди 5 месеца

?

5

Анонимен

преди 5 месеца

Ми хайде олиото по 1,50лв. и проблема е решен!

4

ъ

преди 5 месеца

За слънчогледа ясно - украинският ще го изплюскаме ние, нашият ще замине за "европейците". Но защо пишат, че България е гранична държава на Украйна?

3

Ха-ха

преди 5 месеца

Да им седят пълни складовете на зърнарите. И да не плачат. Два пъти са му взели парите на това зърно. Нагло е да искат и трети