30

Ангелина

преди 5 месеца

Вземете ,че се "съберете" със Слави ,вместо да занимавате цяла България с вашите комплекси!Иначе и двамата звъните и ви звънят от ДПС ,но различни "ръководни фактори" . Вие на съименника Ви -временно изпълняващ функцията "главен диригент" на Републиката , а Слави ,като "традиционалист - консерватор" на почетния председател .

29

PS

преди 5 месеца

КАКВИ СА ТЕЗ ВОПЛИ НА ДЪРЛЬО ДЪРЛЬОВ?!...

28

?

преди 5 месеца

Цялата ти рода е в Община Хасково.Вече сме най-бедната община дори след Видин.Но това че от Година няма Парно в Хасково как ще го обясниш Деляне?С Уважение,От Потърпевшите

27

дедо ви

преди 5 месеца

не разбирам защо се обръща внимание на диванния чалгар дето се опитва да се прави на политик и корифей в материята политика ! не го отразявайте бе , не му давайте трибуна , игнорирайте го а той нека си *** ! всъщност това се отнася за цялата му така наречена партия .

26

Община Хасково

преди 5 месеца

То убуу , Делянчо мамин , ама ша можи ли да са фредИ Слафчу от вас , та да звънни на Пеефски ?

25

Анонимен

преди 5 месеца

"Делян Добрев изпрати отворено писмо до Асен Василев, на което получи отговор от Слави Трифонов" хахаххаха ,цирк голям :))))

24

Минуващ

преди 5 месеца

Абе кво става в Авдеевка? Колко укри са в котела дето лично Путин го е вързал?

23

1111

преди 5 месеца

В случая всичко написано от ДД е 1към 1 и отговаря 100% на събитията случили се през 2021 , 2022 и 2023 година ФАКТ !!!! Промяна беше необходима и промяна настъпи но , по неестествен начин с неправилните хора и в грешна посока и вместо да излезем от стабилната бедност при ББ ние нагазихме в прогресиращото обедняване при управлението на преZидента и отрочетата му , по известни като ШАРЛАТАНИТЕ - ФАКТ !!!!

22

Перник

преди 5 месеца

Хасковски селянин и етикет. Мбухахаха

21

Анонимен

преди 5 месеца

В Авдеевка е ад. Котелът се затваря.

20

Пчелар

преди 5 месеца

Деляне, аз тебе много те уважавам, направете една програма с европейски пари да се финансират пчеларите.

19

Анонимен

преди 5 месеца

Деляне, кажи на господин Борисов да дигне минималната да взимаме пари да си ходиме в мола със щастливи лица и да се радваме на живота.

18

Анонимен

преди 5 месеца

Наред е Одеса. До Молдова всичко ще бъде отрязано. Черно море ще стана котел за натовските кораби.

17

Анонимен

преди 5 месеца

Ех Деляне, Деляне...симпатичен си ми, но...да беше напуснал ГЕРБ. А ти явно изпълняваш поръчка на Борисов...да дърпаш ушите на Кирчо-Кокорчовците, и да гласуваш срещу тях...само ти. С което се създава илюзията в електората, че в ГЕРБ все пак има някаква опозиция на сглобката. Всичко е пресметнато. Само, че сметките ви няма да траят още дълго. Поредните избори са на хоризонта, а накрая ще останете само вие, семействата и любовниците...!!

16

Хахаха

преди 5 месеца

Цирка е огромен със европейски мащаби!! А българина си седи мирно и си Трайка(безплатно) е нема такава държава със толкова пр..от народ!!

15

О. Петков

преди 5 месеца

До Анонимен 25 пРезидентът вече е бита карта. Сегашният е последният му мандат. Да видим дали ще се опита да направи партийка и да се отече в канала.

14

Mitaka

преди 5 месеца

Делян Добрев излезе накрая ще излезне свестен.

13

Анонимен

преди 5 месеца

Славчо си получи шанс, ного пропиля по най-нелепият начин и да точно той и ИТН позволиха на Кирча и Кокорча да запишат най-срамните и деструктивни 8 месеца в новата история на бг политиката. Затова сме на това дередже сега. После ги разбра що за стока са и се отдръпна от тях, но беше твърде късно. Същото важи и за Радев *** при него това ще се усети на президентските избори.

12

Един там

преди 5 месеца

Делян Добрев поредният крадец от гроб...

11

Йордан Димитров

преди 5 месеца

Докато си пишете отворени писма, и двамата страхливци(единият имаше шанс на два пъти да поведе към изчегъртване , много искаше ама нямаше желание, другият се бе скил от обществеността, като хартиените двулевки, той си знае защо) този дето бил много лош успява да предложи не-постна пица, да се вдигнат доходи, невдигани с години и да успее да върже бюджета. Ми проверете дали дава уроци, платете си и научете как може, ама трябва и да искаш.