236

Радослав

преди 5 месеца

Каквото депутатите и общинарите, такива са и майсторите по редене на павета! С некадърни майстори се получава некадърно нареждане и ремонт на ремонта на ремонта! Я собственика на фирмата да отговаряше с личното си имущество за щетите и да има затвор и да видим дали паветата няма да се наредят качествено от първият път?

235

Анонимен

преди 5 месеца

Мис Бони да взима под ръка Терзията и да ходи да се снимат.

234

Мда

преди 5 месеца

Тия павета изкараха 100 години обаче гербавите им видяха сметката накрая. Шарлатаните сигурно ще ги довършат окончателно.

233

Питай Гугъл

преди 5 месеца

Стига бе! Паветата са навсякъде в Рим и спокойно си хвърчат и коли и камиони по тях без проблем. На калпав майстор паветата му криви.

232

българ

преди 5 месеца

русия е изостанала страна на бедни комунисти. аз съм гей

231

Анонимен

преди 5 месеца

Такова в Русия няма да видите дори на Чукотка. Тротоари и улици са по-добри от плочките, които имате вкъщи. Но Русия била изостанали, а ние се на сираме от гордост какви сме биле европейци

230

До Анонимен 235

преди 5 месеца

Много си глупав!

229

Анонимен

преди 5 месеца

Йорданка трябва да понесе цялата отговорност на закона,а да се изхлузва по терлици от проблема у някой друг да и поправя ремонта на ремонтите?

228

Майстор

преди 5 месеца

Иска яко копане ,после едър пясък,тръмбовка,пясък ,тръмбовка ,пясък ,тръмбовка ,ситен пясък ,тръмбовка ама иска и ръце , ама не кафяви. Доста паваж съм направил в Англия и там почвата е глина.

227

Анонимен

преди 6 месеца

По времето на социализма всички имахме коли и бяхме богати. Сега сме бедни, а колите изглеждат повече заради презастрояването в последните 34 години. Преди 1989 ходех с кола на работа минавайки и по жълтите павета, а сега се чудя как да го правя.

226

Анонимен

преди 6 месеца

Тука разни дърва,ри, хвалят социализма и как минавали танкове и ракети по паветата. Ми ние нямахме коли по социализма, щото любимия ви Бай Тошо ни държеше бедни. Единствено на парада за 9 септември минаваха въпросните танкове. Другите 364 дни - само пешеходци, как да се накривят паветата? А руски ***?

225

Анонимен

преди 6 месеца

Паветата са настилка за каруци влачени от магарета и пешеходци. Нооо Б,ай Г,а,н,ю не го разбира. А годината е 2023, макар че ми се струва още някои хора живеят в 1867 под турско робство, такъв е манталитета на протестърите за запазване на паветата

224

Анонимен

преди 6 месеца

Хванали сте се за тия 10 квадрата пред парламента а то по протежението на цялата улица всичко е криво и вълнообразно. Като искате павета да се спрат колите там. Да е пешеходна зона. Няма как да се наредят от сбирщина неуки джагали. Само се точат пари така.

223

Анонимен

преди 6 месеца

За Цветница ще са цъфнали и вързали.

222

Анонимен

преди 6 месеца

Първо геологията на София е баластра ,глина и подпочвени води ,отделно паважа не подлежи на големи натоварвания и отделно няма си майстори

221

Анонимен

преди 6 месеца

Да излеят бетон за основа и няма да потъват

220

777

преди 6 месеца

Жълтите павета в София са с културно и историческо значение. Не са просто павета боядисани в жълто и това го знае всеки образован човек.Да питаш защо да не се сложи на това място асфалт, е като да попиташ защо не бутнем Царевец и да построим поп фолк кръчма.При Първата световна война са били доста изпочупени от военните машини.И по принцип паветата са много добра настилка, когато са наредени правилно. Просто вече няма такова майстори и тази задача се оставя на неграмотен контингент

219

Анонимен

преди 6 месеца

Тези така наречени "жълти" павета-менте, не са жълтите павета, с които е бил павиран Царя през 1908. Ако се върнат оригиналните, австро-унгарски и се наредят грамотно, проблемите ще изчезнат.

218

до анонимен 164

преди 6 месеца

Абе ти хубаво казваш да ги разкараме паветата - ама тогава що трошихме пари да ги нареждаме? При това два пъти? Че и милиони а не някоя дребна сума.Ами да връщат парите

217

Анонимен

преди 6 месеца

Ккато некадърно го полагат тези павета, трябва и пешеходци да не минават, че ще се разместят.