25

Димо

преди 5 месеца

Тия да вземат да разследват и правителството, че то рибата се вмирисва откъм главата. А може и Пинокио и Киро *** да проверят.

24

Калина

преди 5 месеца

Не очаквам да има реален резултат от работата на тази комисия. Само ще симулират работа.

23

Анонимен

преди 5 месеца

Депутатите не са следователи, нито съдии. Вярно, някои хиперактивни депутати като Пеевски, Петков и ББ искат депутатите да изпълняват и тази функция, но по конституция има Национално следствие и ВП, така че това искане на тримата може да се приеме за болестно състояние.

22

.

преди 5 месеца

МВР ГЕРБ и ДПС си искат обратно власта.. Боко научава тези уроци от Ердоган защото е им позволиха да строят навсякъде джамии..бокоTo първо създава Каус и после казва Виж как тези пп упровляват дьржавата..Ама че мафия са и тези двете

21

А

преди 5 месеца

Кога ще разследват насилието на изоглавените срещу полицаите? Писна ни при всеки мач от тях!

20

Анонимен

преди 5 месеца

Сиситемата на депутатите в Бг е :ДЪра-БЪра , до пенсия ,... и още толкова !

19

Анал лизатор

преди 5 месеца

Абе нали точно дупетатите платиха на абонираните вечно протестиращи за това!То си има специален платен отряд от протестиращи които са в готовност винаги като им звъннат да се организират за поредния "протест"!По скоро е ченегесарска акция както винаги!Тия са и против паметниците..против партиите...против Русия...против всичко стига да им дадат по 100 кинта за "протест"!

18

Точен

преди 5 месеца

Полицаите действаха 100 % правилно.

17

Анонимен

преди 5 месеца

Следващата точка на Парламента е :Да се вземе решение , още колко украински знамена да се доставят на всичките общини в Бг , също и Премиера ПАК да се допита до Зеленски за зърното , ... и други въпроси , а министър Славов ПАК да отскочи до сащ , за да се ДОНАПИШЕ Конституцията на България ...

16

Анонимен

преди 5 месеца

ОКАЗВА СЕ , ЧЕ В БЪЛГАРИЯ , ВСИЧКО Е О' хЕЙ , затова в НС се занимават с доста по-посредствени задачи !Посредствени задачи , за посредствени избраници !

15

Анонимен

преди 5 месеца

За по добрата работа на комисията предлагам да набием депутатите с палки за да работят по-ефективно и бързо. Така ще имат личен пример какво е да те бие милицията.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Пак се оказва , че народните ни избраници , нямат ''ПИПЕ" , за да се занимават с ''другата'' , по-съществена работа !Жалко за България , отново сме свидетели на ПРИМИТИВНОСТ И НЕГРАМОТНОСТ В ПАРЛАМЕНТА !

13

карачанаков

преди 5 месеца

"Получих информация и за сигнал от организацията "Боец" към прокуратурата за действия на конкретни полицаи, които демонстрират симпатии към чужди паравоенни организации, и отправят заплахи към конкретен министър в този кабинет"ДенКУХ,Денкух ти на приказките на Гошко Боеца ли се доверяваш,че той лъже повече от Киро и Корнелата взети заедно.

12

Анонимен

преди 5 месеца

"в Англия от години футболните агитки не се трепят и не правят погроми? Защо ли?" - Защото на едно първенство във Франция руснаците голям бой ги биха основно по улуците на Марсилия. Руснаците ги помляха от бой и от тогава футболните наглосаксонски агитки не се трепят и не правят погроми.

11

Дам...

преди 5 месеца

Ако искаш една работа да не бъде свършена, то тогава си назначи комисия, която да отговаря за нея!

10

До 6!

преди 5 месеца

Ти на колко години си??? И какво си спомняш от комунизма??? Защото аз с моите 55 години имам добра памет за комунизма! Биеха определено! Дисиденти в концлагерите, тарикати и крадци в районното! Обаче нямаше протести на извратеняци, които да палят контейнери и коли! А да ти прави впечатление че в Англия от години футболните агитки не се трепят и не правят погроми? Защо ли?

9

Анонимен

преди 5 месеца

Още на следващата сутрин казах, че е имало провокатори и от двете страни. Професионалисти са, ако открият провокаторите сред протестиращите и ги задържат. Биячи са некадърниците, оставили провокаторите да запалят полицейски бус и да избягат, след което са започнали да бият мирно протестиращи граждани. От страна на полицията, провокатори са маскираните без опознавателни знаци.

8

Бах мама му.

преди 5 месеца

Хубава работа. Депутатите стават разследващ орган и после и наказателен. Край на прокуратурата и съда.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Депутатите, които си нямат понятие що е насилие и как се прави разследване щели да разследват.... Всички знаем, че това е само показно и резултата е решен отдавна. Пародията Продължава!

6

Това е добре!

преди 5 месеца

Да разследват и онази напушена наркоманка на 19 г, която твърдеше че полицаи я ритали в корема, за да няма деца! А медиите, които публикуваха интервюта с нея, да се извинят публично за подвеждането и изнасяне на невярна информация!