43

ПОЧИНАЛ Е

преди 9 месеца

ОТ САМОСЕБИ СИ

42

Диагноза

преди 9 месеца

То се знае от какво е починал. От много и напрегната работа на възраст, когато трябва да си почива.

41

Анонимен

преди 9 месеца

Баща ми пък кара до 81 и до последно караше по-добре от 90% от шофьорите. И говоря за градско в София. Така си отиде с бистра глава, заради проклетия рак. 55 години шофьорски стаж, само до тоалетната не ходеше с кола.

40

Анонимен

преди 9 месеца

Бащата като стана на 65, продаде колата и каза, че е стар за да шофира повече.

39

Анонимен

преди 9 месеца

Сигнал за опасност и висок риск за безопасността и здравето на децата са и назначените шофьори на ученически автобуси с висок процент намалена работоспособност с ТЕЛК!!!

38

Анонимен

преди 9 месеца

Сега ясно ли е защо мъжете се пенсионират на 64?

37

Пенсионер

преди 9 месеца

До Анонимен 22 Като станеш на 70 и ти отнемат книжката , друга песен ще запееш.

36

Анонимен

преди 9 месеца

Заплащането на шофьорите на такива автобуси е толкова привлекателно, че няма други желаещи да работят,освен пенсионери! Справка-обявите за работа. Преди два дни имаше статия,че се търсят международни шофьори- 20 000 за заплата от 3000евро. И няма желаещи.

35

К9

преди 9 месеца

До 28 Много е грозно да наричаш някого ходещ некролог! Въпреки възрастта му. Ако досега не си разбрал, всички сме ходещи некролози и е въпрос на време. Просто времето е различно, но на никой не е гарантирано, че щом е на 40, няма да си отиде преди някой на 73. Иначе за всичко останало си прав. А аз на твое място бих се извинил!

34

Соц

преди 9 месеца

При бай Тошо мъжете се пенсионираха на 60, жените на 55. В градски автобус и даже в някои до селата се возеха безплатно, вместо карта показваха паспорт. А не те да карат автобуса.Ама бай Тошо беше лош!

33

Вахтанг Кикабидзе

преди 9 месеца

73 годишен? И превозва деца?Наскоро член на семейството ми беше блъснат на пешеходна пътека от 74 годишен шофьор на такси.Моите уважения. Пътувайте веднъж седмично от село до града. Но професионално шофиране е престъпление на тази възраст.

32

Закон убиец

преди 9 месеца

В Габрово в едно училище за недълъг период починаха двама учители, мъже на 60 и 62 години. Единият в час пред децата. Преди пандемията беше. Възраст, натоварена работа, чиста статистика на съотношението право на пенсия спрямо продължителност на живота.

31

Анонимен

преди 9 месеца

Пуснали са човек, който според всички статистики е на възраст над средната продължителност на живота за страната да вози деца. Абе вие луди ли сте бе ?! Разследване на фирми, министерства - всички в затвора.

30

Анонимен

преди 9 месеца

С тая реклама на хазарт автобуса е бил руска рулетка.

29

...

преди 9 месеца

ми както е казано в тая държава работиш до де умреш инак ще умреш от глад! И явно човека така е и направил! в най скоро време 80годишни ще чистят улиците а 90 годишните се очаква да събират по кофите, кой каквото намери!

28

Winbet

преди 9 месеца

Рекламното оформление на автобуса с ДЕЦА цепи мрака! Бог да прости човека! Спасил всички освен себе си.

27

Анонимен

преди 9 месеца

Тия които са разрешили 73 г. ходещ некролог да вози деца са за затвора. Абсурдно е, даже и човекът да е искал да работи, можеха да му намерят друга работа, можеше да вози картофи да речем, но цял отбор деца?! Безотговорно и престъпно

26

73

преди 9 месеца

Шофьор работят на 73! Управниците харесаха това!Профсъюзите също.

25

Работа до

преди 9 месеца

Като се принуждават хората да работят буквално до гроб! Старите с ниски пенсии работят на местата с ниски заплати, на които никой друг не отива.Пък и най-официално ще работим до 65. Няма не видя, не чуя, сили нямам.

24

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 14. Като ти прилошее и сгазиш някой с трактора пак ли ше си говорим или ше започнем да мълчим ?