19

Анонимен

преди 5 месеца

Последната измамна грандиозна пирамида наречена ИТН.Хикяди повярваха и вложиха техните на скъпи неща.Сърцата си И времето, разбира се.Времето, което е най ценно.Защото нито се купува, нито се връща.Мафията знае кое е най ценно .И направи така, че го пропиля.Ама не нейното де...На народа.Тъй като мафията не е научена да дава своето.А от чуждо.Както Бойко Методиеф управлява 12 години....

18

Анонимен

преди 5 месеца

Този ,,открития " създаде партия фантом.Търсихме я и я не намерихме след избора на голяма част от народа.На която и повярвахме .Не аз де.Други.Имаше едни пратеници ,бкоито се появяваха тук , таме.Колкото да се изхилят, и разкажат последният виц , който да измислили.Голям смях падна.Ама се смееха само те.Както е и в тяхното студио по живо предаване.Смешните обаче , се оказахме ние.За смях станахме.

17

Анонимен

преди 5 месеца

Доган търси председател на ДПС. Може и Трифонов да стане и той е много деен.

16

Аз към Трифонов

преди 5 месеца

Прокиш, не искаме да ти гледаме кубето. Никой не се интересува от скапаната ти телевизия. Повечето от хората, които си подскачаха на кючеците, вече са в гроба от старост. Не си фактор, не ни занимавай. Учиндолският мъдрец, който не постигна нищо в тоя живот, няма защо да ни поучава.

15

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 5 месеца

Слави виж себе си и онези твоите сценаристи дето и намери работа нищоправене в парламента за 10000 лв и накъдето и е удобно натам вървят Мале леле дръж се Българио

14

Българин

преди 5 месеца

Ами СлаФчо,явно че го поддържат Василев,за да не дойдете Вие,Копейката и Крушовишката Дива! Толкова е ясно и просто! Вдички знаем,че си говорителката на превратаджията Радев,че при нови избори да сколасаш с тандема Радев-Мадуро! И на тебе Асен Василев, ако беше дал на вашият министър Гроздан Караджов 3.5 милиарда ,сега щеше да пееш друга песен! Така че ,недей да говориш за лицемерие и дебелоочие,защото нямаш настигне! И точно при вашата сглобка с Асен ,ни натресохте най-голямата инфлация!

13

Анонимен

преди 5 месеца

Ами една опоскана държава какво да тегли....заем ще тегли я ..Обаче да си го кажем честно...Никой не закача крадците.От Америка видяха кражбите на Гораноф и Пеевски От тук никой не видя.

12

Анонимен

преди 5 месеца

Ами една опоскана държава какво да тегли....заем ще тегли я ..Обаче да си го кажем честно...Никой не зала че а крадците.От Америка видяха кражбите на Гораноф и Пеевски От тук никой не видя.

11

Не сте политици

преди 5 месеца

Вие сте мафия и лъжете всички Българи!

10

Анонимен

преди 5 месеца

Асен Василев явно има Опасен чар!

9

Анонимен

преди 5 месеца

Усещам и предвиждам война между кланове.Сегс ще се скарат Бойко Методиеф и Доган за ,,Лукойл".Кой да го купи.

8

toti

преди 5 месеца

ТИ СИ ОСТАВАШ ЕДИЖ ЖЕНЧО И ШУБЕЛИЯ,КАТО СИ ДЪЛЪГ, СИ ТОЛКОВА О *** И НЕ СТАВАШ ЗА ВОЖД!! СЕДИ СИ В ТЪМНАТА СТАИЧКА И НЕ СИ ПОКАЗВАЙ КРИВАТА МУТРА ,ХОРАТА СА ИЗБРАНИ ДА ВОДЯТ И ТЕЗИ ОТ ПП СА МЪЖКАРИ И СЕ РАДВАМ,ЧЕ СА ОТ ХАРВАРД И СА НА СВЕТЛИНИ ГОДИНИ ОТ ХАСКОВСКИЯ СЕЛЯНИН ДОБРЕВ !!!

7

Анонимен

преди 5 месеца

Слави още малко ,и ще върне форма.Яено дрогата е направила това тяло в превърнал се зомб.Почеа да проявява признаци и проблясъци на разум

6

БРАВО

преди 5 месеца

На Слави!

5

Анонимен

преди 5 месеца

Да срял кокорчо да тегли заеми щото щели да задлъжнеят децата на България . Ама кокорчо няма деца . Кво го бърка него тая работа ???

4

Анонимен

преди 5 месеца

Слави трябва да е набрал смелост.Явно разривът между Доган и Борисоф му е дал Ниша.

3

БАНко

преди 5 месеца

БРАВО !!!

2

Анонимен

преди 5 месеца

Евалла бе Слави.,.престрашите най после и ти , да те видя как хулиш Борисоф.

1

Анонимен

преди 5 месеца

а твоето до доган, надрусан чалгар такъв