14

Анонимен

преди 6 месеца

Странно. Аксел Роуз беше секссимвол - не си го представям да е получавал секс с манипулации, власт и насилие. По-скоро си го представям да е отказвал секс на напористи фенки. А най-лошото на тези меркантилни "сигнали" е, че когато наистина има насилие, вече никой не вярва на жертвата.

13

Анонимен

преди 6 месеца

От Велком то дъ жънгъл!

12

Анонимен

преди 6 месеца

Кой е този?

11

Анонимен

преди 6 месеца

През 1989 година!!!! Ти да видиш. На тази 50 годишна сега ли й просветна. Или си е спомнила, и като се е радвала, защото сега вече не може да й се случи, решила да изкара пари, хахаха

10

..

преди 6 месеца

Шегобиец, изобщо не си наясно със случая на Тил Линдеман. Първо изобщо не става дума за купони на групата, а на негови лични такива. Даже Кристоф Шнайдер каза, че Лидеман се е разграничил от бандата. Има доста немски канали в Ютюб, които обстойно коментират въпроса. Препоръчвам да изгледаш нещо, преди да говориш на кило.

9

Шегобиец

преди 6 месеца

То и обвиненията към Тил Линдеман бяха такива: некви мацки отишли на купон на Рамщайн и ги изнасилили. И понеже били много съсипани и отишли на следващия такъв купон, плюс на още няколко с Рамщайн. И след 20 години се сетили, какви морални щети са преживели.

8

IQ 3.14

преди 6 месеца

най странното е, че никой не бара кийт ричардс

7

Анонимен

преди 6 месеца

Тая се сетила след много ,много година че била насилана ,че къв е тоя съд ,да повярва !!

6

Ddd

преди 6 месеца

Някои жени са готови да паднат доста низко за малко кеш.

5

пияница мистик

преди 6 месеца

Те минали 30 години, тази сега се сетила, че била изнасилена та затова претърпяла тежък емоционален, физически, ФИНАНСОВ и психологически стрес :))) Жената толкова десетилетия е страдала и накрая не издържала и решила да каже истината и да съди Аксел :))) Аз преди 30 години изобщо не помня в коя компания съм бил, как са се казвали момичетата в нея, правил ли съм, не съм ли правил sex с някоя или съм бил на чekии :))))))

4

Да допълня...

преди 6 месеца

До АнонимеН 4 И запис трябва за доказателство.

3

АнонимеН

преди 6 месеца

ВСЕКИ МЪЖ ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧИ , ЧЕ СЛЕД КАТО СПИ С ЖЕНА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ТРЯБВА ДА Я ПОПИТА : КОЛКО ТИ ДЪЛЖА? ИНАЧЕ МОЖЕ ДА МУ СЕ СЛУЧИ ДА БЪДЕ ОБВИНЕН В ИЗНАСИЛВАНЕ! ПРАВИЛОТО Е ЯСНО: ПОЛЗВАШ ПЛАЩАШ!

2

Анонимен

преди 6 месеца

Същите тези феминистки закони в момента ги пробутват в България.

1

АнонимеН

преди 6 месеца

ШИЙЛА КЕНЕДИ: ЛЪЖАТ!! ТОЙ МЕ ПОЛЗВА БЕЗ ДА СИ ПЛАТИ! ТОВА Е ИЗНАСИЛВАНЕ! АЗ ОЧАКВАХ ДА МИ СЕ ПЛАТИ!!! ПОЛЗВАШ ПЛАЩАШ ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО!