74

Снайпер

преди 5 месеца

Само не знам, управляващите ли ще си купуват въжетата, или пак ще са за наша сметка? Ама, Вие вярвате ли, че тези безумия, насочени срещу НАРОДА, ще продължават безнаказано!?

73

Анонимен

преди 5 месеца

Аве не уцелихме и на русофОБИ ...

72

Анонимен

преди 5 месеца

Подкрепям ALF , че мръсният въздух идва от запад-северозапад , демек от Люлин през центъра на столицата , също И че не се мият улиците и се вдига ГОЛЯМ прах !

71

не, няма

преди 5 месеца

прави впечатление откакто васко маслото е кмет ни заливат с рестриктивни статии

70

Анонимен

преди 5 месеца

Прозирам , че целта е СЪВСЕМ друга , просто , няма да се допускат бедните граждани в центъра , а после и и в големият център на столицата , за да НЕ СЕ МОТАЯТ И ПРЕЧКАТ , НА ПОЛИТИЧЕСКАТА ВЪРХУШКА В КРАКАТА ИМ .Много добре политиците и управниците знаят , че бедните граждани / около 80 % , щото няма СРЕДНА класа в Бг / , не могат да се сдобият с НОВИ возила , затова ---секирата !Колите не са виновни , а това че НЕ СЕ ИЗМИВАТ УЛИЦИТЕ КАКТО ПО ВРЕМЕТО НА СОЦА ,... ВСЕКИ ДЕН !

69

хах

преди 5 месеца

До Мишо бат мишо не си излизал от село май май ще ти подаря едно билетче на wizzair за 30 евра да видиш свят че ми става мъчно за теб

68

ALF

преди 5 месеца

Това е въздух, бе! Не е стадо овце, да го затвориш в кошара. Като духне вятърът от Люлин, посока центъра и идеята на тъ....ците за чист въздух пропада!

67

ГжегошБженчешчикевич

преди 5 месеца

До Германец: А, как ти се струва моята теслА срещу твойта тЕсла?

66

Цифровият КонЦлагер

преди 5 месеца

сигурно вървим към цифрово евро, цифрови поргфейли, забрана ДВГ. Коли ще карат богатите. Борисов ни вкара в ERM2, трябваше да се инициира референдум за излизане от ERM2, защото след 2 г. членство, автоматично приемаме еврото, за разлика от еврозоната, от ЕRM2 можем да излезем. Следват продоволствени кризи, умни градове-съвременни конЦлагери, и финансов диКтат на ЕЦБ. Пращат ни на борсата за ток и газ. Спим ли? докато ви слагат Цифровият наМордник на Шваб, спим и ядем бръмБари и ще мреМ от студ.

65

Анонимен

преди 5 месеца

и отново да се изгаврим с бедните

64

БГ

преди 5 месеца

Ще има.Най-после чист въздух за столичани!!!!

63

Мишо

преди 5 месеца

София е най-отвратителният град в света.

62

Fool

преди 5 месеца

До 64 Русоробски фронт - прочети пак колега. Пише "еко стикера" което не е евро категорията. По спомен евро 6 влиза в еко категория 4 и няма да имаш проблем след 2027 ;) Иначе трябва да се вземат мерки основно за отоплението на твърдо гориво и да се мерят реално колко замърсяват автомобилите, че редовно се маха dpf филтъра на дизела. Понеже се движа често пеша, покрай кръстовищата има реално дизелаци покрай които не се седи от смраааааад. Контрол трябва за DPF за дизела и катализатор за бензина.

61

Анонимен

преди 5 месеца

Едва ли това ще помогне. Трябват повече дървета и инфраструктура като например подземни магистрали ( например Данаил Николаев и Сливница) в частта в центъра, както е в чужбина на много места.

60

Анонимен

преди 5 месеца

Колкото тротинетките забраниха толкова и това ще се спазва, отново имитация на дейност от държава и община!

59

Анонимен

преди 5 месеца

Крайно време е селските мутри с издуханите мерцедеси да си заминават НА СЕЛО !!!

58

Itso

преди 5 месеца

Не ни занимавайте с битовизмите на това загубено село!

57

Анонимен

преди 5 месеца

"анализатор в програмата Енергетика и климат на Центъра за изследване на демокрацията" - да приключваме с тази НПО платена пропагандна вувузела и поръчковите й античовешки "разсъждения".

56

Анонимен

преди 5 месеца

Парите са малко. Има само за зони за богати! По-бедните и без това са принудени да си печелят парите сами във всякакви зони и условия

55

Анонимен

преди 5 месеца

Интересно колко "загрижени" са за замърсяване на въздуха, а не се коментира никога какво ни посипва от самолетите, какви са тия многокилометрови следи, които се разливат до сто пъти началната си ширина и седят с часове? Че не е "конденз" е сигурно, но какво е - никой не смее да попита. Гледайте неблето, нещо не е наред. И се вижда.