25

Анонимен

преди 5 месеца

Що бря ,да дойдат тук ,ДПС и Пеевски че г поеме но едва ли с тая заплата ,няма да дойдат )вън всички араби мюсюлмани ,украински ,сирийци ,афганистанци от ЕС ,гадовете да си ходят откъдето са дошли ,най вече украинците много нахални ,мързеливи и алкохолици

24

Анонимен

преди 5 месеца

Вън всички фесове и украинци от ЕС

23

Христо Христов

преди 5 месеца

До 14 "Не знам защо либералните медии упорито наричат всички нормално мислещи бели хора "популисти"." - защото либералите са психопат-диктатори и мразят народа.

22

Анонимен

преди 5 месеца

Практикуващ мюсулманин?! Каво е туй? А ако му е толкова важно да практикува мюсулманство, защо не отиде в мюсулманска държава? По настоящем има 50!! При цели 50 мюсулмански държави, защо се навират в Холания?

21

MNENIE

преди 5 месеца

Холандия вече избра нов Модел .В тази Държава има много емигранти - те са добре дошли ., но натвориха много глупости - Сорос им купува парцел в Центъра и строят Джамия - Ходжата вие на умряло по цял ден на високоговорители и дразни хората . България е пример за Холандия - село или град с Мюсюлмани - Джамия има , Ходжата вие един път месечно . Един интересен Факт - Пернишка Област е единствената в България без Джамия и без да е стъпвал Крак на чужд Завоевател .

20

Анонимен

преди 5 месеца

Орбан,Фицо сега и холандското Възраждане.На евролибералчетата им се стъжнява положението отвсякъде

19

Анонимен

преди 5 месеца

А Шиши и ДПС обезпокоени ли са или не са ?

18

Анонимен

преди 5 месеца

Защо да е популист.Ислямът е несъвместим със западната кутура, общество и политическа система.Така той винаги ще си остане заплаха, ако не и бедствие в лошия случай.Изобщо не е популизъм.

17

1944-89

преди 5 месеца

На хората им писна от "религиозните свободи"... В Християнска Европа ще ни принуждават да слушаме "виенето" на ходжите, и да ходят забулени като нинджи,ай сиктир...

16

Анонимен

преди 5 месеца

Казва се по философски , " количествените натрупвания водят до качествени изменения".

15

Анонимен

преди 5 месеца

Както се казва когато си в Рим се дръж като римлянин. Ако не ти отърва си ходи.

14

До 13

преди 5 месеца

Аз като християнин пък ще погледна към евангелизма или Римската част от "християнството". От съвременният свят един болт не сте измислили и направили. Мястото ви е в пустинята.

13

ъ

преди 5 месеца

Не знам защо либералните медии упорито наричат всички нормално мислещи бели хора "популисти". Що се отнася до мюсюлманите в Европа, крайно време е нещата да си дойдат на местата. Те са пришълците и ще се съобразяват с коренното население, а не обратното. Стига с превилегиите и хрантутенето им. Когато видим християнски храм в Мека и чуем камбаните му да бият за служба, тогава ще говорим за джамиите в Ротердам.

12

Анонимен

преди 5 месеца

Като немюсюлманин и човек, гледащ с притеснение на тази политическа доктрина, исляма, съм крайно щастлив и се надявам оттук нататък всички десни кандидати да развиват кампаниите си около елиминирането й.

11

MR Buch

преди 5 месеца

еваларка, са давидим като е на власт кво ще свърши... НИЩО. и ще отиде в нафталина след 1-2 години.

10

Анонимен

преди 5 месеца

Ще ви обезпокоим навсякъде, споко.

9

Анонимен

преди 5 месеца

вилдерс върти същата плоча над 30 години, нещо като волен сид. у нас.

8

Anonimen

преди 5 месеца

Различните религии на отделни континенти. Аз не съм длъжен да търпя ,да се издевателства над психиката ми няколко пъти на ден с провикванията/пеенето от минаретата. Искате съжителство, тогава тихичко никакви претенции

7

И.Б.

преди 5 месеца

Ако мюсюлманите си бяха пренаписали корана без наратива "убийте ги" и без дискриминацията на евреите, нямаше да има повод да им се забрани религията.Мюсюлманите "превземат" приютилите ги народи отначало с дюнерите, после с джамиите и накрая с пословичната си раждаемост. Така един ден ще заявят, че например Холандия или Германия е тяхна.

6

Марсел Попов

преди 5 месеца

Цъpвyлю , за Вилдерс ти не си по - различен от мюсюлманите ! Не мога да разбера от къде това самочувствие у балканския nanyac ?! A забравих, Шенген ще видите на 31 февруари!