97

Лошо.Холандия,лошо

преди 5 месеца

Нямате демокрация-за 17,5 млн.население имате само 150 депутата,които със сигурност не вземат по три средни работни заплати в обществения сектор като основна заплата плюс хиляди бонуси и екстри.Така хем хората нямат достатъчно представители в парламента,хем тези,които имат са бедняци,предразположени към корупция.Трябва да вземате пример от истински демократичните държави като България с голям брой скъпо платени и всячески осигурен от народа депутати.Е,какво правят в НС е отделен въпрос.

96

Анонимен

преди 5 месеца

Западна Европа започва да показва истинското си фашистко/расистко лице.

95

Анонимен

преди 5 месеца

Хората се освобождават, само ние позволяваме на кирчовци и буци да ни управляват

94

Анонимен

преди 5 месеца

Това ще да е новата нидерландска копейка, ама ние бяхме първи

93

Някой

преди 5 месеца

Герт Вилдерс. Да кляка да събира ягоди и да гони чужденците !!!?

92

Анонимен

преди 5 месеца

Надявам се този новоизбран нидерландски политик да не допусне България в Шенген и еврозоната!

91

Сашо

преди 5 месеца

Путин харесва това

90

морски

преди 5 месеца

Вече мъж на възраст ,казва..."-Аз знам как да си поискам от жена ,ако каже," Не" ,добре , ако обаче каже ,"Да " ,тогава ,ще я патим.."

89

Анонимен

преди 5 месеца

Знаете ли каква е разликата за последните 40 години в Белгия и Нидерландия. Местните млади хора бяха мнозинство по улиците, сега изчезнаха. След 18 часа по улиците няма местни. По-точно на 10-12 души може да видите до една двойка местни. Същото е във Франция. Германия ги следва плътно. Тези държави са история вече. Останало е само името им. Къде ще сме ние. Къде - от нас зависи, ей !!!!

88

до 102

преди 5 месеца

Ти виждал ли си холандска оранжерия или ферма а? Знаеш ли че всичко се прави от роботи там а? Оранжериите им дават реколти нон-стоп защото се осветяват от специални лампи, дето имитират слънчева светлина, виждат се да светят като се минава със самолет на Холандия. Кравите им се доят от роботи и роботи им слагат сеното и фуража и им чистят лaйната. Само един африканец може да направи подобно на твоето изказване.

87

Анонимен

преди 5 месеца

Тези нидерландци, никога няма да изгонят африканците и и всички останали чужденци защото няма кой да им събира краставиците и доматите а те не искат да работят тая работаците , това е положението ??!!

86

Itso

преди 5 месеца

европейците си искаме Хитлер и това е.

85

Анонимен

преди 5 месеца

Крайно време беше!

84

Анонимен

преди 5 месеца

Холандците го могат време е за нов Апартейд,този път на Европейския континент!

83

Анонимен

преди 5 месеца

Американска пропаганда в действие - анти европейска партия спечели изборите! Обвинения в дискриминация, антиислямизъм, антимиграция.... Всеки, който се опитва да се измъкне от американската зависимост се обявява за световно зло! Очаквайте цветна революция, протести, ама не мирни... Така се воюва за демокрацията.

82

Анонимен

преди 5 месеца

Реакцията в ЕС показва същността на съюза-консервативна диктатура, изпразнена от съдържание. Страх от момента на осъзнаване на държавите-членки, че всъщност независимостта им е само декларативна. Нито едно правилно действие по време на кризи! Фонд за мир събира пари за унищожение на цели държави! Лицемерие и подлост! Зависимости и корупция! Повсеместно нарушаване на права в полза на все по-де,билната раздута администрация... Сега Нидерландия ще стане терористична държава...

81

Мда

преди 5 месеца

Герт Вилдерс обяви и че ще спре военната помощ за Украйна наред с всички останали предизборни обещания !Аууу какъв вой - спиране на нелегалната емиграция, забрана за забрадки и Коранът в забележете - ПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ УЧРЕЖДЕНИЯ !!!Че какво лошо има в тези неща ?!!Ясно е какво искат избирателите и това ще се случи и в останалите западноевропейски държави ..

80

До Така е

преди 5 месеца

Ми не той е известен като популист от много време. Явно не знаеш какво е популизъм.

79

Анонимен

преди 5 месеца

Копейкин потрива ръце горкия :)

78

Анонимен

преди 5 месеца

Тия не са популисти а реалисти . А другите са евродемагози ленинисти които като Ленин верват че народите в ЕС ще са братя и ще се прегръщат а няма да се конкурират . И в България е пълно с ленинисти евроатлантици . Само Възраждане може да направи нещо .