21

Руснак

преди 6 месеца

Давайте кръжба до разпад и после се чупете от този *** ,кой в Канада кой в краваристан а говедата да ви плащат стотиците милиардите дълг с който ги заробихте и ще продължавате да ги заробвате !!!

20

Анонимен

преди 6 месеца

Какво е "дерогация"? На кой какъв език е?

19

Вьзмутен

преди 6 месеца

Продай бьлгария от това се вьлнува какво остана за продаване в бьлгария - могат да продадьт на свой човек рафинерията за долар както направиха с кремиковци

18

ЛУКОЙЛ Е НЕЕФЕКТИВЕН

преди 6 месеца

....ПЛАЩАМЕ ЗА НЕГО ПОВЕЧЕ...ОТКОЛКОТО ПОЛУЧАВАМЕ И ВСИЧКО ВЛИЗА В ДЖОБА НА РУСИЯ!!!...На всички които отговарят за неговото производство и наблюдение, ИМ СЕ ЗАПУШВАТ УСТИТЕ С ДЕБЕЛИ ПАЧКИ ПАРИ!!!..../..питайте мъжа на Корнела и Овчия.../

17

Анонимен

преди 7 месеца

Готви се кражба на Лукойл от Сглобката. Карат се за дяловете. Рекетират предприятието, развалят работещи преприятия, както мините Марица Изток, за да си наложат слънчогледите.

16

Обективен

преди 7 месеца

Защо си мислите,че Прасчo е толкова активен напоследък? Иска си рафинерията за своя кочинкa.

15

Ганьо

преди 7 месеца

Преди да дойдат руснаците Нефтозавода преработваше всякакъв вид петрол-ирански , либийски , иракски. Сега със същите инсталации изведнъж се оказа че не може.

14

?!?

преди 7 месеца

Не държавата не успя! Василев и вие от ПП/Дб направихте всичко възможно да не си ги прибере. Спецов съдействаше като събира НАП. Това е. Лъсват користните ви цели и опитите да запазвате положението. Държавата не била успяла, лъжцци!

13

Ха ха ха

преди 7 месеца

А новият собственик ще е старият, но през посредник. Обичайно така се прави.

12

Ха ха ха

преди 7 месеца

Явно знае КОЙ ще е навият собственик.

11

Анонимен

преди 7 месеца

Излиза, че ще принудят някого да си продаде частната фирма - монополист. Толкова ли няма И други начини - да им отнемете монопола на складовете, например, както и да поставите БГ специален наблюдател в управлението, както направиха други рафинерии в ЕС.

10

Милен

преди 7 месеца

Панев е пседво еколог и пседво икономист!

9

Анонимен

преди 7 месеца

БЪЛГАРИЯ Е ТУРСКИ САРАЙ, ЗАОБИКОЛЕН ОТ РУСКИ ПЕТРОЛ,ПАЗЕН ОТ АМЕРИКАНСКИ ВОЙНИЦИ!

8

Анонимен

преди 7 месеца

КАПАНЪТ ЩРАКНА-СЕГА КАКВОТО И ДА НАПРАВИ БЪЛГАРИЯ ПРИ ВСИЧКИ ПОЛОЖЕНИЯ ЩЕ Е ГУБЕЩА!!!

7

Анонимен

преди 7 месеца

БЕЗ РУСКИ СУРОВ НЕФТ "ЛУКОЙЛ" БУРГАС Е ОБРЕЧЕН!!!ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ВАРИАНТИ ЗА ВНОС НА ТАЗИ СУРОВИНА СА ДОСТА ПО-СКЪПИ И НЕЕФЕКТИВНИ...ВСЕ ПАК ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ,ЧЕ БУРГАСКАТА РАФИНЕРИЯ Е РОЖБА НА ВЕЧНАТА И НЕРУШИМА БЪЛГАРО-СЪВЕТСКА ДРУЖБА ОТ ВЕКОВЕ ЗА ВЕКОВЕ...ЗА СЪЖАЛЕНИЕ "ЛУКОЙЛ" БУРГАС ГО ЧАКА СЪДБАТА НА "КРЕМИКОВЦИ"!

6

Анонимен

преди 7 месеца

Боко и Пеевски искат рафинерията за Обръча от фирми. Те са рейдъри, които надушват жертви на бизнес борсата на предприятията, правят удари и прибират предприятието. Удрят чрез държавата и прибират чрез частната си офшорка. После пак няма да има данъци, но ще бъдат доволни и мълчаливи, каквито бяха.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Лъжа и манипулация давали компенсации ми не им давайте бе лъжци какъв е проблема некадърници

4

Анонимен

преди 7 месеца

КИРЕ ШЕ Е НА ВЛАСТ----САМО АКО СИ ПРИБИРА РЕДОВНО ПАРИТЕ ОТ ЛУКОЙЛ , ЗА БЪЛГАРИЯ....ИНАЧЕ, ПРОСТО ПАДА , КАТО ЗРЯЛА КРУША ОТ ВЛАСТТА....!!!!

3

СМЕХ....

преди 7 месеца

МАЙ ТОВА Е ПРИЧИНАТА:/...ние даваме повече компенсации на Лукойл ОТКОЛКОТО ПОЛУЧАВАМЕ ДАНЪЦИ ОТ ТЯХ.../....ХАХАХА........ЕТО ВИ ГРОЗНАТА ИСТИНА!!!!

2

Анонимен

преди 7 месеца

Продажбата на Лукойл ще е от ляв джоб в десен джоб. Тоест продал Колю купил я пак Колю. Ако си мислите че руснаците ще я дадат на някоя западна компания няма да стане.