45

Анонимен

преди 5 месеца

Щом хюмнeтата скимтят , значи идват свестни хора да управляват.

44

Прогрес и наука

преди 5 месеца

Браво, честито! Една победа макар и скромна за прогреса и цивилизационните ценности!Сега гледаме с трепет към Германия и Франция! Успех фрау Вайдел, мадам Льо Пен! Вие сте нашата надежда!

43

карачанаков

преди 5 месеца

Още една откачалка,хептен като нашта Копейка,аве май всички русолюбци са такива вземи Орбан,Мадуранкото,Ким Чен тези Хути,Хамази,Забулените

42

Анонимен

преди 5 месеца

А сега де - Шенген на Мук! Тия много ни обичат, ще строят стена с бодлива тел и натрошено стъкло отгоре!

41

Баба Ванга

преди 5 месеца

Шенген ке видите през на Макрон кривия. Така да знаете!

40

До 1

преди 5 месеца

Я стига с тия украинци! Само украинци са ти в главата, ***

39

Роберто Кавали

преди 5 месеца

До51.Там в Западна Европа са бедните украинки.Получават социални, квартири и отстъпки за храна навсякъде.И въпреки всичко си показват и там рогата и са си палавници по природа.Затова са тези зулуми които правят с арабите там.Иначе в България идват по заможните украинки,които имат кой да им праща пари от Украйна.Бедните са на Запад всичките.

38

Ахмед Утешителя

преди 5 месеца

Не само африканци и афганистанци ами като бонус дойдоха и украинките в Холандия.Около 100 хиляди украинки там ги утешават най вече араби,мароканци и турци.Някой украинки след тези приключения с араби и с големите социални помощи които вземат съвсем забравиха за Украйна и няма да се върнат никога.

37

Жиката

преди 5 месеца

Шенген на Куков ден.

36

Пурко

преди 5 месеца

Явно и на холандците им е писнало от мигранти хрантутници, ама видимо от резултатите в Холандия вече холандците не са мнозинство.

35

Роберто Кавали

преди 5 месеца

Ходил съм в Амстердам и всеки втори там е или мароканец,африканец или афганистанец.Пълно е с тарамбуки на всяка крачка.На холандците им писна от тях,защото вършат поразии,цапат,заглеждат холандските руси момичета и не работят.Въпреки че и холандците са големи кавали,първо ги пуснаха сега не ги искат.

34

Шефа

преди 5 месеца

Рюте се оказа вреден политик и правилно е изхвърлен от политиката!

33

Анонимен

преди 5 месеца

До 36. А кой ти каза че хората против неадекватна политика на ЕС са русофили?

32

Liberal Criminals

преди 5 месеца

Холандия си има педофилска партия, и тя има места в парламента. Хората почнаха да избират консервативни управляващи партии понеже им писна от урроддлива психясала либерастия.

31

Анонимен

преди 5 месеца

Крайно дясното ще дойде и в ГЕрмания и в още много други държави.

30

Анонимен

преди 5 месеца

До 37. Украйна е бандитска защото дава убежище и гражданство на бандити и наркотрафиканти.

29

Анонимен

преди 5 месеца

Хахахах, русофилите какво се радват след като този и онзи от Аржентина са проукраински и антируски настроени???

28

Каква халка, боже!

преди 5 месеца

Не знам друго, ама евала на Марсел Попов! Обслужва железничари и строителни работници в два салона за красота в Париж! Това не е лесно, даже хич не е лесно! Не знам как издържа!

27

Анонимен

преди 5 месеца

Крайно време беше крайно десните да се върнат. Стига зелен фашизъм и неолиберален социализъм. Без мигранти, без родител 1 и 2, без насекоми в храните, без дежндъpи. Вчера в Аржентина също крайно десен стана президент. Другата година Тръмп се връща.....Светът може и да стане едно по-добро място за живот.

26

анонимен

преди 5 месеца

браво! крайна подаръците за бандитска украйна! европа взе да се осъзнава, че янките са най-голямото зло и те ги тикат към война и рецесия!