7

Qwerty

преди 6 месеца

Явно ще се окаже инцидент при който водча губи контрол над автомобила, карайки с висока скорост и се удря в бетоново заграждение точно преди кабината на граничен контрол за влизане в Канада. От удара колата се запалва и експлодира. Не се знае колко са пътниците вътре един или двама. Засега се отхвърля версията за тероризъм. Това не е хипотеза а прочетено току що в новинарския обмен на щатите и Канада. Граничния пункт носи името на моста Рейнбоу бридж които свързва двете страни .

6

Анонимен

преди 6 месеца

Името на моста е странно. Като нещо свързано с лгбтиазп+++ ми звучи.

5

Virtuozzo

преди 6 месеца

аз наглосаксите не ги броя за хора ,така че !Към окупаторите на родината ми жал немам !

4

Анонимен

преди 6 месеца

Рашка е поръчителят без да се чака заключението на следствието е ясно . Както баламосаха арабите от Хамас и сега гледат кат наакани .

3

Гиб Мелсън

преди 6 месеца

Дали това има връзка с Гааза? И ако е така, защо се целят в америка а не примерно в Китай или Русия?

2

Гepманистaн Убepалec

преди 6 месеца

Отлична новина! Значи резултатът е 2 на нула за човеците срещу отказалите се от човечеството. Двама нечoвека са прекратили жалкoто си съществуване а от човеците е пострадал един при това леко. Останалото се почиства, тегли се една боя, колата е тотал и готово. А двамата нечoвека дали са кряскали нещо за величието на алах, за реката и морето, или някоя подобна псyвня?... Има ли манифест някъде из интернет написан с глиcти? (На копирани новини - копирани коментари)

1

Анонимен

преди 6 месеца

А дано са повече.