7

руска губерня ли

преди 5 месеца

сме вече.. та се трият коментари за истината с руските военнопрестъпници и окупатори. Аз лично ще сезирам СЕМ за това как се манипулира обществото като се трият коментари с българска и европейска риторика

6

Анонимен

преди 5 месеца

мъкаааа световната петролна сила няма нафта за градския транспорт - а когато по-равните търговци все пак изравниха цените - отменят забраната. после сигурно ще забранят вноса.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Хора да очакваме ли от 1 март 5 лв.нафта като затворят лукоил

4

Сто

преди 5 месеца

Цивилизованият свят вече няма нужда от петрол и газ от ушанките

3

Червонец

преди 5 месеца

Александр Новак заяви, че правителството е предприело тези мерки, за да защити засегнатите шофьори, бизнеса и най-вече селското стопанство в цялата страна. Москва спря износа на дизелови и бензинови продукти през септември, защото алчните собственици на рафинерии хем получаваха субсидии от държавата за реализиране на своята продукция на вътрешния пазар, хем изнасяха огромни количества зад граница и по този начин организираха вътрешен дефицит и скок на цените.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Евала,така се прави. Гледаш си първо вътрешния пазар и собствените граждани и бизнеси, задоволяваш вътрешните нужди, и чак след това разрешаваш на алчните си олигарси и търгаши да изнасят за повече пари на външни пазари

1

да

преди 5 месеца

когато в земята ти има цялата менделеева таблица си играеш със света както си искаш! а бал-амите като нас да налагат санкции и да се въртят като слънчасали!