21

Змиите са две

преди 5 месеца

Втората изпусната от собствненика си змия не е зелена, а бяла. Не лази, а има два крака. Има си име. Герт Вилдерс се казва. Много съска, много хапе.

20

до 12

преди 5 месеца

До АнонименЦитат: Ми то и знака на така нареченото "Здравеопазване" е змия!..........................................Това не отговаря на истината. Не е змия.

19

Отличник

преди 5 месеца

Тилбург е доста симпатичен град, бях там последно преди два месеца. И макар в южна Нирландия, доста хладен. Ако не я намерят до 24 часа тропическата змия, могат просто да не я търсят в края на Ноември

18

Перниканец

преди 5 месеца

Не я търсете - бежанците вече са я изяли. Управата в Тилбург няма нужда да призовава да се пазят от змията. Не съм видял змия да мародерства, да коли и да изнасилва...Фокуса на опазването на гражданите трябва да се поизмести, че с тая либерастия вече в Лампедуза има над 100 000 новодомци, които фон дер Лайен призова да ги разселим легално из Европа. Докато континента се управлява от такива, хич не ме е страх от змии.

17

Анонимен

преди 5 месеца

Холандците имат достатъчно оригинални ловци на мамби от Африка. Бушмени, бунгуси, зулуси. Ще я приберат както ние прибираме котки. Но междувременно всеки наркоман там ще звъни да дава грешни сигнали заради халюцинации:)

16

карачанаков

преди 5 месеца

Да не се казва Герта Вилдерс?

15

Супер Селтак

преди 5 месеца

Много е аеродинамична.

14

Анонимен

преди 5 месеца

В тоя студ там, не знам каква змия ще се движи.

13

Сега

преди 5 месеца

Надрусания холандец,да го приберат в затвора за небрежно отглеждане на опасно диви животни! Незнам що ама имам чувството,че народа яко е изтряскъл особено на Запад

12

Анонимен

преди 5 месеца

Ми то и знака на така нареченото "Здравеопазване" е змия!

11

Анонимен

преди 5 месеца

Това животно мястото му е в естествената среда, не в Нидерландия, освен че може да стане някой сакатлък с хора, вероятно ще умре от студ тази змия.

10

Анонимен

преди 5 месеца

Що за луд би държал една от най-отровните змии в къщата си? Тези, които гледат змии и огромни и опасни кучета не чустват отговорност към другите хора.

9

Гиб Мелсън

преди 5 месеца

Ако пропълзи в някой куфар и после собственика на куфара се качи на самолет за София, реално, до няколко часа може да е в столицата. Всъщност може вече да е там.

8

Анонимен

преди 5 месеца

Разумно е в целия ЕС да се забрани частни лица да притежават опасни животни. Случват се неща, които човек не може дори да предвиди. Да не говорим пък за не много интелигентните човечета като някои наши новобогаташи. Помните ли случая с онзи, чиято лъвица се беше научила да се измъква от имението му и да обикаля по дворовете в някакво село, включително и да влиза по къщите, за да търси храна? Слава Богу, че не закачаше хора.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Зеленски, предай се.

6

Ами

преди 5 месеца

Демокрация.

5

Ух

преди 5 месеца

"преместил другите си животни на друго място"А собственика няма ли да го преместят на друго място?

4

Коста Мутрофанов

преди 5 месеца

Да я търсят на Позитано 20. Нинова се казва.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Който убие тази гадина, да му дадат награда, а на такива /като стопанина и/, трябва да им налагат жестоки глоби и забрана за отглеждане на влечуги. Тези животни имат смъртоносно ухапване и не могат да се опитомят. Ако дете я срещне, какво ще стане.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Холандците толкова са тренирани с всякакви дроги в кръвта, че мамбата е опасна само за туристи. По-вероятно е мамбата да умре, ако бъде ухапана от холандец, отколкото обратното.