12

доц. Мизерников

преди 6 месеца

Щом този е станал ректор на Соф. университет, значи всеки може да стане ректор.

11

бай Симо

преди 6 месеца

Този новоизлюпен ректор е написал три-четири книжки, не повече. И това е много, някои и толкова нямат и пак ръководят. Щом Партията( мафията) така е казала А едно време имаше учени с 15-17 книги и то сериозни монографии, не спомени от "Ганкиното кафене".Учени вече в България няма, има администратори, печалбари, "практици", чиновници. Жалка картина.Падението на българската наука и висше образование продължава с още по-голяма скорост.

10

Вълчо Георгиев

преди 6 месеца

Този, ако бе учен, в смисъл читав, нямаше да го издигнат и изберат за ректор. И в другите университети е така.За декани също се издигат посредствени хорица.А този бил и ръководен комсомолец, че какъъв друг да е ?

9

проф. Пеевски

преди 6 месеца

Никакво значение няма кой ще е ректор. Този се определя като "философ", поне така го представят. Философи имаше едно време в този университет-Исак Паси, Ради Радев. Сега остана само Цочо Бояджиев. науката е в колапс, касиерката в мола получава повече от доцент! Това само в България го има. А и СУ не е това, което беше, върви към разруха- ниско заплащане, никакви стимули за развитие, нежелание на младите да се занимават с наука, бездействие от страна на държавата, мизерия, лоши условия.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Живяли сте и нищо не сте разбрали от видяното. Сега живеете и нищо не разбирате от ставащото около вас. Измисляте си свой виртуален свят за бягство от действителността, в която сте неудачник и некадърник.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Американското посолство избра ректор .. Комунистите и комсолците вече са шпиони на ЦРУ..

6

Анонимен

преди 6 месеца

Ректор трябва да бъде човек на точните науки Помните ли университета по времето на Близнаков, на Сендов....Останалото е ала бала.

5

naked truth

преди 6 месеца

Този университет не попада в никакви класации. Няма никакво значение кой е неговия ректор.

4

Живял-видял

преди 6 месеца

Беше комсомолски секретар в Историческия факултет някъде през 1985 -1986 г. Комсомолска номенклатура. Помня го как ни се правеше на важен на една есенна бригада. СУ е застинал безвъзвратно в червеното миналото.

3

Анонимен

преди 6 месеца

Евала! Само дано МутроКомуниста,не се опита,да го въвлече в бъдещите си " политически проекти"!! Щото Ще свърши като оня с " бенката"!!!-:))

2

Анонимен

преди 6 месеца

НИКОЛАЙ ВИТАНОВ ПРЕЗИДЕНТ!!!!

1

Анонимен

преди 6 месеца

В нашата държавица е така. Ръководните кадри от лайкаджийския сектор, ама на световния пазар се ценят продуктите. Е затова няма да ни има на картата