50

Анонимен

преди 5 месеца

Унгария вън от ЕС и вътре в Африканската лига!

49

Коколанд

преди 5 месеца

Мястото на Унгарците не е в дива европа. Русия ги чака с отворено обятия.

48

Анонимен

преди 5 месеца

Не сме последната дупка на Евросъюза ние сме територия на Посолството.

47

Анонимен

преди 5 месеца

Не виждам смисъл който не е платен тррол и не списва тука за пари да си слага ник/име това е смешно жалко и безсмислено.

46

САЩисан вие на луна

преди 5 месеца

До Крундел - кукундел, всеки има право на мнение. Козяците, последната дупка на еврокавала сме, така, че блейте си със стадото...

45

Анонимен

преди 5 месеца

Каква е тая сорросоидна демокрация в която хора с дефицити без да работят получават много повече пари от работещи лекари медицински сестри учители инженери и много други висшисти които работят каквото намерят ?!?

44

БабаВанга:ВсекиПлаща

преди 5 месеца

На 3.11. в Деня на артилерията 128 украинска бригада е строена за награди. Искандер М убива 19 бойци и 2 цивилни. На 19.11. в Деня на ракетни войски и артилерия на РФ 810 бригада на РФ е строена за награди. Украинците убиват 25 и раняват 100. За последните 24 часа РФ загуби 610 окупатора, 6 БТР, 4 артил. единици, 7 дрона, 1 крилата ракета, 7 автомобила и 1 спец. техника ! Баба Ванга : Всеки Плаща !

43

Бонак

преди 5 месеца

Ще приемат Югославия и Чехословакия в ЕС. украйна е бъдеща бивша.

42

Анонимен

преди 5 месеца

Орбан е велика личност!!!

41

Петров

преди 5 месеца

Тоя руски глашатай трябва да бъде изхвърлен от ЕС - не му е мястото там! Да отива да ближе подметките путинови !!! Интересно как унгарците го търпят ?!

40

Крундел

преди 5 месеца

ще блокира блокира и накрая ще се смени начина на вземане на решения, с обикновено мнозинство, не може една путинска марионетка да блокира работата на ес, щото му е кеф/командват го от москва, а и ще получи и тотално замразяване на каквито и да било пари плюс навиване на крановете на руската газ през нас, не вярвате др0гаре?само гледайте...

39

Анонимен

преди 5 месеца

Леле, Украйна като Загуби войната как ще съди ВКС на Русия за военни престъпления? Амчи няма да може да фалшифицира доказателствата. А пък и как точно ще съди бившите си съграждани от Крим и Донбас, щото и те се бият със ЗСУ. Голяма каша забърка Западът, като реши да подкрепи бандеровските власти в страната след Втория Майдан.

38

?

преди 5 месеца

Това европейски или евразийски съюз е понеже Украина е част от Русия, а това е вече Азия основно, Евразийски съюз не се съкращава като ЕС, освен това аз не искам Негермански евразийски съюз, украинците непрекъснато твърдят, че са "родени в Германия", понеже това не е вярно, Германия се простира до краниците на европейския континент, а не в близост до Москва, тъй като украина са руска република

37

?

преди 5 месеца

какво искаш да получиш за въстановяване от измислената от българистанки пандемия като репарации, бомби или нещо друго? нали измислихте тази пандемия у нас, ако искаш репарации може и да ти върнат (до 45)

36

?

преди 5 месеца

Само той ли? Това е смешно?

35

Анонимен

преди 5 месеца

Орбан е прав, точно това е: "...стратегическите цели на ЕС в Украйна, които в момента имат за цел да постигнат военна победа на Украйна и военно поражение на Русия с намерението да предизвикат фундаментални политически промени в Русия".

34

Анонимен

преди 5 месеца

НПО е дало пари на много не умни трролове да работят за евроценностите.

33

Анонимен

преди 5 месеца

Браво на Орбан ,ние кога че. блокиране украинските фашисти

32

Анонимен

преди 5 месеца

Орбан искал ЕС да му отпусне блокираните 30 млрд? Е, нали е велик и може и без ЕС? Нали китайците и руснаците са му партньори? Що са му пари от лошия ЕС??? Ако може да цоца от всички страни тоя нагаждач и лицемер, нали?

31

Анонимен

преди 5 месеца

Всъщност Украйна е готова за ЕС. Икономиката и е унищожена. Нали това беше условието, за да приемат нас?