7

Анонимен

преди 6 месеца

До София - МОЛ-овете обезличиха единичните магазини. Виждаш и с ЦУМ какво стана. Беше емблематичен за столицата, но вместо да стане най-лъскавият МОЛ, допусна се да го присвои индивид, който дотогава се беше занимавал със свиневъдство. Затова си прав като казваш, че Общината трябва да се намесва, за да бъде запазен обликът на централната част на София.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Заслужено София и Витошка са на последно място. Където и да отидеш в Европа в който и да е град съществуват улички като нашата Витошка, но много по-красиви. Нереално високи цени за наеми, жилища, стоки и др. за най-обикновена улица.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Който иска да види Европа ще ходи в София в провинцията всичко е леш празни порутени къщи, прегърбени все още живи старци и тумби крадливи ромеи

4

София

преди 6 месеца

За съжаление последните години Витошка се превърна в отсечка пълна с ресторанти и дюнери. Преди бе улицата със скъпарските магазини, но вече си е маджа стрийт. Както за сградите в центъра така и улица като Витошка трябва да има лице и да не се позволява това обезличаване. Естествено, че всеки ще иска да си кльопне сандвичарницата на Витошка, но от общината не трябва да разрешават. Да има янене и пиене, зарежи.......

3

Анонимен

преди 6 месеца

"Пето авеню" в Ню Йорк задържа позицията си като най-скъпа търговска улица в световен мащаб, а Париж и Лондон се придвижиха назад в класирането. Виновни са дървениците.

2

Пффф

преди 6 месеца

Отдавна има мол. Не виждам какво можеш да намериш на Витошка, което да го няма в мола.

1

Анонимен

преди 6 месеца

Колко общински пари има закопани във Витоша.