27

Армандо

преди 6 месеца

Сега нещата са много по сложни от едно изказване на папапа. Католическата църква със своите богатства и банковата система могат сигурно да платят дълговете на много държави но те вярват най много в парите но като цяло са намесени във всички възможни управления по света с една цел контрол над масите но папата не може да има друга позиция дори и вътрешно да мисли друго и тези войни ще свършат и други ще запалят. Човешката алчност не признава никакна религия но дано молитвите на всички се сбъднат.

26

Българин

преди 6 месеца

Папата се прави на дръж ми шапчицата...Не се е стигнало до тероризъм, а ЗАПОЧНА с мега-террористична атака над мирни в Израел (папата мълча като гАз седмици). А сега посреща близки на зверски клани и отвличани цивилни от Израел, наравно с близки на заловени и осъдени ТЕРОРИСТИ - жени и непълнолени. Католическото двуличие в действие.

25

Анонимен

преди 6 месеца

Дядото е за Русия, защото и в Русия и в ислямските държави педофилията се насърчава

24

Анонимен

преди 6 месеца

Това не е война, това е тероризъм. Часове преди договореното спиране на огъня в Газа, юдите взривиха цял жилищен квартал.

23

Анонимен

преди 6 месеца

Има ли християни в ислямския анклав Газа,много странно?И папата одобрява ли тунели под болници и училища ,пълни с оръжие за миролюбива дейност и докъде стигат ,до Израел ли!

22

тъпомер

преди 6 месеца

И още нещо преди да заспя,ние православните нямаме нищо общо с папи католици и т.н.Между другото те са най големите врагове на кирилицата,защо ли?

21

тъпомер

преди 6 месеца

Запомнете най голямата битка е между Християнството и католизма,а България е разпространила православието прието от Византия,ние сме първата държава в цивилизацията наречена Европа,ние сме повече от Русия,най старата държава,писменост и толерантност между всякакви националности на тази свята територия нарчечена България.

20

тъпомер

преди 6 месеца

Тук някои бъркат хрстиянство с католизъм,католизма е антихристиянски,затова се нарича католизъм.Самата религия е сама по себе си безмислена и глупост,която манипулира бедните хора,тя и затова е създадена.

19

Шумналиев

преди 6 месеца

Русия награждава серийни убийци-садисти със свобода. Дано друзята да се срещнат някой ден с тях.

18

Хммм

преди 6 месеца

И сичко туй Алах му го каза на Попа!

17

Кудку Дяков

преди 6 месеца

Друзята заслужават шеф да им стане синчето на кадиров, ще му лижат подметките и ще са добре.

16

До Анонимен 21

преди 6 месеца

Е па *** да живееш при талибаните кат са толкоз хорошие.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Кое не е война? Тероризъм ли е отравянето на Виетнамската природа за поколения напред или е героизъм? Война ли е наличието на "оръжие за масово унищожение" в Ирак? В Югославия бомбардировките благородни ли са? Нещо за Либия? Сирия? Талибаните голям апокалипсис ли направиха като взеха властта?

14

Анонимен

преди 6 месеца

Как го изпуснаха да стане Папа!

13

Руси

преди 6 месеца

А ти какво направи бе дядо ? Само лалаш и то нищо конкретно. Я дай мнение пред официални медии и прати съобщение на Америка и Израел да спре боя. Защо мълчиш?

12

Гиб Мелсън

преди 6 месеца

до 17. Всеки ден гребеш с пълни шепи от тока на ядрената централа създадена с помощта на Русия. Всеки ден, всяка година, десетилетия наред. Да не говорим за водата, идваща от язовирите построени от безплатно положен бригадирски труд на хиляди българи по времето на комунизма. И нея пиеш с пълни шепи. За 30 години евроатлантизъм колко язовира построихме?

11

проф. Шипковенски

преди 6 месеца

Друзята гребат с пълни шепи от всички блага и екстри създавани от американските и западните "терористи". Друзя защо не се възползвате изключително от върховите постижения на "миролюбиви" държави като путинландия, иранистан и скюрея?

10

Факт

преди 6 месеца

Тероризма е официална политика на запада и САЩ.

9

Да

преди 6 месеца

Браво на папата,каза истината...

8

Гиб Мелсън

преди 6 месеца

Папата може да си говори каквото иска. Според Европа и САЩ, мирът се постига само с пращане на фронта на много оръжия и боеприпаси и нищо друго. Това е евроатлантическия тертип. Преговори в никакъв случай.