51

Анонимен

преди 6 месеца

шо лъжеш ве ***?Ти си най-големия измамник в БГ футбола-лъжи,кражби,черно тото,купуване на съдии,голяма алчност ве айдук

50

Кой Бобито ли?

преди 6 месеца

Аслед него пък за да е пълен циркът би трябвало да дойде Николета Лозанова!

49

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен,к.51 Че кои мутри са предани на Кремъл? Боце беше предан на който стане лидер на ЕНП -преди Ангела Меркел - тичаше зад нея и мучеше дъртият милиционер, защото нито немски знаеше,камо ли пък English, а думата Congratulation произнасяше КонграЧулейшън.Сетне се захвана с М.Вернер,сега с Урсулата. Пеевски тичаше немил-недраг, но Ахмед ага го хареса и го направи свой заместник. Има едно болестно състояние - хиперактивност. Пеевски на ден дава минимум 2-4 заповеди,които НС и МС изпълняват.

48

Анонимен

преди 6 месеца

Хайде,хайде нима борчето от Микре не елиминира ст.треньора на червения отбор от мнение при закупуването на играчи?! Седят си Данаил и онзи ерзац специалист по футбол Стоилас, купуват по 7-8 куци коне и по 1-2 свестни през лятото, през зимата още 2-3, от които или един, или нито един свестен, но треньорът при 8-10 нови годишно не може да сглоби отбор поне 1-2, та дори и 3 месеци. Данаил за какво изгони Илич -защото при 11 нови играчи 2 месеци обиграваше отбор!

47

Анонимен

преди 6 месеца

ами ако не си подаде оставката, можее да напусне посмъртно, нищо не се знае, а що се отнася до наследника му, ми айде стига батьово, татьово... е за това сме на тоя хал, ОСТАВКА ПЕРУКО!

46

селски тарикат,

преди 6 месеца

не се накраде този григан. Накрая ще успее да погълне и Армията, дано му приседне...на него, децата, слугите и целия му род. До девето коляно.

45

Анонимен

преди 6 месеца

Черното тото замина

44

Анонимен

преди 6 месеца

Спрете да показвате тия грозни неграмотни но предани на Кремъл мутри, които се опитват да дестабилизират държавата!

43

Анонимен

преди 6 месеца

Ганчев,а га краде ДДС добре ли ти беше ?Стотиците милиони от КТБ кога ще връщаш бе крадец?Ай не се прави на ощипана мома,всички те знаем какъв престъпник си,отдавна трябваше ва си в затвора

42

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя крадец е един от главните виновници за състоянието на футбола ни.30 години краде,лъже,купува съдии и уговаря мачове.Сега тръгнал да се прави на света вода ненапита.Една седалка не е сменил на армията,сам праща хора да пускат жалби,за да не строи нищо и после пак други ще са му виновни.пфууууу....аман от измамници

41

toti

преди 6 месеца

Ако тоя няма пари да купи БФС ...здраве му кажи.но явно тия хиени не са искали да делят с него,което не се знае,но каде с по силни се справяше,а сега да не може да кадрува....много ми е чудно.........

40

Ангелина

преди 6 месеца

Гриша Ганчев е единственият занимаващ се с бизнес ,който показа хладнокръвие и ум към ,тези "феноменални бизнесмени" от всякакъв характер на т. н "задкулисие% ,които "изземат" чужд бизнес ,който са си "харесали"...за това се изискват не само финансови ресурси ,но и много силен волеви характер.Може би ,в България трябва да има повече ,с характера на Гриша Ганчев - твърд и последователен в действията си ,непозволяващ манипулации и рекет ,за да се освободим от политико- икономическата мафия .

39

Анонимен

преди 6 месеца

Трябва да стачкуваме срещу,Борисов и Шиши.

38

Анонимен

преди 6 месеца

Гн Ганчев,феновете няма да им разрешим да сменят с малкият Михайлов.Ще има нови и нови по страшни протести.И ще видим дали пак щени бият.

37

Анонимен

преди 6 месеца

Бе Гришка! А Начо от Лясковец, кога ще бъде наказан! Аз много ускам, ама съм с 4 години и вече лежал и 2 условни ... Виж, ако ложе ме опазиш, не ми е проблем ..

36

хм

преди 6 месеца

ирония е, но може да се случи.

35

Darko

преди 6 месеца

Перуката е нископаднал пияница :) времето му в БФС отдавна е изтекло. Оказа се, че е и най-мразеният човек в държавата. Като ходи в парламента да разкаже и за черното тото и за Коце Маца и Дан Тан, ах ти кече смотано колко знаеш ти пропит от корупция и алкохол бобър. Хубавото в случая, е че вече всички те мразят и никой не си спомня за успехите ти, това ме изпълва с радост перукане:)

34

Анонимен

преди 6 месеца

Сичко почва от ЕС. Трябваше да не влизаме или сега не е късно да излезнем от ЕС. Защото те вкарват чужденци в бг и нащте не могат да бачкат.

33

Баба Гошка

преди 6 месеца

Абе Микренско Джудженце, сега се сети за младежите, а кото ги изгонихте и ги плюхте на Армията ви беше добре, а *** мършава!!! Стадиона и базата им взе без пари, а после докара цяла африка, със се палмите и бананите, нали имаш 2-3 белчовци за цвят, даже и те не са българи Кво се правиш бе оранжев припок, като и ти ядеш от банцата на БФС-то и ги лижеш по ......

32

Анонимен

преди 6 месеца

БФС не е държавен орган за да го закрива държавата. И там има устав, събрания гласуване и пр. Всички внушения, че БФС управлява футбола са в неумни и манипулирани глави.Четете бе незнайковци. На УС дето го разказва ганчев, кой не е собственник на клуб. Сите са там от лъв нагоре, после боби и лечков виновни. Що ? Самите клубове се карат в рамките на УС, а да не говорим какво е когато и интереса на аматьорите трябва да го защитят.и пак за неразбралите, БФС не управлява, а представлява/ представя