19

Анонимен

преди 6 месеца

Много.......и празни приказки.

18

Анонимен

преди 6 месеца

И защо трябва да манипулираме и да лъжем? Каква 'палестинска власт', защо не пишете директно Хамас? И розови мечета да ги изкарате, всички ги видяхме - терористи, главорези, изнасилвачи и ислямисти. В Газа няма някаква имагинерна 'палестинска власт' нито 'представители на здравеопазването', както обичате да запазвате. Всичко е Хамас. От 18 години няма нищо друго. И това е петата война само срещу Израел, отделно направиха 4 войни срещу Ливан, Йордания, Кувейт и Египет. Които им дадоха убежище.

17

Българин

преди 6 месеца

Мазното бюрокатче да не забравя, че "най-лошите ни опасения" се случиха на 7-ми Октомври, когато Израел беше непровокирано и зверски нападнат от терористите на Хамас, за да осуети мирния договор между Израел и Саудитска Арабия. От тогава Хамас ядат заслужен бой, а каталунския двуличник да благодари, че това е Израел, инак всяка друга нация щеше да помете Газа със стотиви хиляди избити на ден и без "малка безопасна зона покрай морето в южната част на Газа".

16

българин

преди 6 месеца

Дойде време ислямския святда си направи извода,че ние останалите,повече няма да се съобразяваме с тяхната наглост,с техния зловещ тероризъм и примитивизъм.Повече няма да сме пасивни на извършването от тях убийства из останалия свят.Европа близо 50-60 г. си сомжбшчуваше,и с отворени обятие приемаше хора от ислямския свят,и им предоставяше свободен живот,и демократично отношение.Резултат-мюсюлмански гета из Белгия,Франция и т.н.Взривове и убийства на невинни.Е,приключихме с този наивитет.

15

ЕС И ФАЩ

преди 6 месеца

Са най-големите терористи!!!

14

тъпомер

преди 6 месеца

Г-н 16 знаеш ли какво е война,това не е специална операция,запази си сополите в къщи да не ме заразиш.

13

тъпомер

преди 6 месеца

Хубави минусчета ми цъкате,и защо не излезете с името си и ги защитите,ако не е ЕС досега да сте забравили за кюфтетата,обичам цивилизацията и ви съжалявам всички христовци.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Защо ЕС не санкционира Израел, както санкционира Русия? Над 10 000 цивилни бяха избити, от които около 4 000 деца. Геноцид в Газа, хуманитарни и военни престъпления от страна на Израел и нищо от страна на ЕС - няма блокиране на активи на Израел в чужбина, няма изключване на Израел от Суифт и т.н.

11

тъпомер

преди 6 месеца

Факт,че не си Христо Христов,факт мразиш ЕС,факт мразиш и себе си и датата на която си роден,факт когато не осъждаш тероризма ти си негов привърженик,факт ЕС не води война а е против тероризма.

10

Курмчиев

преди 6 месеца

Бореляка като е толкова загрижен да даде пример и подслони едно палестинско семейство.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Това вашата градина, драги.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Странно, защо на снимката е усмихнат.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Ако Русия беше започнала да избива масово цивилното население в Киев и Лвов заради зверствата на украинските терористи в Донбас както сега Израел изравняват със земята цели жилищни квартали заради Хамас, Украйна нямаше да издържи и една седмица. В момента тази измислена държава Украйна съществува само благодарение на милостта и благородството на Путин и на руския народ.

6

Анонимен

преди 6 месеца

За месец и нещо евреите разрушиха 40% от жилищата в Газа и какво , само статистика. А само си представете ако Русия беше направила и 1/10 от това, което евреите направиха. За Буча вой до небесата и санкции за 100 убити, които така и не ги доказаха. В Газа на ден избиват над сто деца и нищо. Западното лицемерие е по безгранично и от Вселената.

5

тъпомер

преди 6 месеца

Странно ,пише едно а се чете различно .С малки букви според хамаз,а с големи Борел,,Борел го интересуват заложниците а не 40%,на война като на война,това не ти е да пиеш газирана вода по цял ден и да преписваш разни глупости и украсяваш.А войната ще прюкличи когато Израел реши.

4

aaaa

преди 6 месеца

Сега санкций ще има ли ??? Или едни могат да трепят спокойно а други не бива щото е недомократично!

3

ЕС

преди 6 месеца

Лицемери ....

2

Анонимен

преди 6 месеца

Достоен човек, за разлика от политическите хиени и родните ни грантаджии, които казват на черното бяло, за да венцехвалят ционистите. Дори и в бг мама жени, които би трябвало да съчувстват за избитите деца настървено бранят еврейската позиция. Страховито жалка работа!

1

чадо на Сатаната

преди 6 месеца

А с пъклените ви намерения как стоят нещата ?