62

Анонимен

преди 9 месеца

Да биеш паднали хора, да биеш хора по заведенията, да се държиш просташки с жени - това са действия на криминален контингент, а не на български полицаи, чиито заплати не падат от небето а ги изкарват битите от тях хора.

61

Анонимен

преди 9 месеца

Бойко брани мъжката си гарга от ГЕПП... иска да ГЕПИ още от България!

60

Амиче

преди 9 месеца

Този министър, като е толкова ценен за Баце, да го назначи отново след ротацията !

59

Анонимен

преди 9 месеца

В Румъния пред 3 години , айдуците -политици , искаха / след като прогониха Кю/ьо/веши / в ЕК , да приемат закон според който ,... КОЙТО Е ОТКРАДНАЛ ДО 50 МИЛИОНА , ДА НЕ БЪДЕ ПРЕСЛЕДВАН ОТ ЗАКОНА ...което предполага че и в Бг политиците не биха пропуснали и да сътворят и такъв закон .

58

тъпомер

преди 9 месеца

По точно шиши се е разпоредил,трябва да си много глупав,за да не разбереш,че ДПС реално управлява сега,защо сокола(бивш терорист) се върна а???

57

Анонимен

преди 9 месеца

Ами дайде да им гласуваме съдебен имунитет на полицаите да не страдат, да си "работят" спокойно...Трябва официално така да се нарича - МУТРОМИЛИЦИЯ! Садисти, побойници и корумпета! протестират за да се гласува съдебен имунитет на полицаите да не страдат, да си "Садистират" спокойно...

56

Анонимен

преди 9 месеца

Е как да не може, а глав. сек-а на МВР може ли? С таквива пародийни политици, Шенген през крив макарон, а е цяло чудо че дори територята е в ЕС изобщо.

55

Анонимен

преди 9 месеца

Vsizko moze typan ti si besglasna bukva

54

боко гламавото

преди 9 месеца

Преди беше питон и ги душеше тихо коалиционните , сега си монтира кастанети на опашката и стана гърмящ питон удушвач на " некоалиционни "

53

Анонимен

преди 9 месеца

Баце как си пази еничарите....

52

Дърт Мошенник

преди 9 месеца

"Не може да ни сменяте министъра!" * потрива доволно ръце *

51

Боико, кажи си.

преди 9 месеца

Колко открадна Боико?

50

баба мара

преди 9 месеца

оставка и нови избори с нови лица писна ни от вас и прос-то-тии-те ви махаите се

49

КАДРУВАНЕТО на ГЕРБ

преди 9 месеца

2019 - министър на правосъдието Цецка Цачева - изгонена от Борисов. Бисер Петков - министър на труда - изгонен от Борисов. 2020 Нено Димов - министър на околната среда - изгонен от Борисов. 2020 - Емил Караниколов - министър на икономиката - изгонен от Борисов. 2020 - Барни Ръбала министър на правосъдието - заслужено наритан от Борисов

48

Анонимен

преди 9 месеца

Този пенсионер-милиционер почти 3 години беше увисил бузите като попикано мушкато, но от 2 месеца опери гребена като петел и дори си позволи да критикува ПП-ДБ , влизайки в коалиция с българина, готвещ се за лидер на турската етническа партия ДПС. ГЕРБ на последните избори загуби София, Варна,Пазарджик, Благоевград, Русе,Видин и др., но Милиционерът се държи като победител.Това или е нахалство, или прояви на старческа деменция. А ГЕРБ продължава все повече да затъва.

47

Анонимен

преди 9 месеца

Предвид близкото отношение с ГЕРБ и ДПС и отношението, което демонстрира министърът, начинът на работа на полицаите може да е бил и опит за активно мероприятие срещу правителството, за което се крещи, че било само на ППДБ. "Тиквата издевателства през 2020 - ето вижте, че и Денков не е по-различен". Защото много неща от началото до края на този протест бяха прекомерни. От водните оръдия - в множествено число - до безразборния бой

46

Сесил Каратанчева

преди 9 месеца

Борисов е изнасилвал малки момичета и е убивал хора но МВР го пази, защо бе МВР!? Това е мафия нищо друго!

45

гербав

преди 9 месеца

Борисов: Не може да се сменя министър, защото (не?) угажда за партийни назначения.Според мен: Абе на ГЕРБ угажда, на други не.

44

Анонимен

преди 9 месеца

Хъхъ, е щом искате да сте защитници на съдисти и изверги в МВР пр ГЕРБ и ДПС така да бъде

43

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя шубелия защо не си направи правителство като спечели изборите, ами сега непрекъснато ще изнудва и извива ръцете на ППДБ? Той много бързо забрави, че два месеца ги гонеше и уверяваше, че само с тях ще управлява. А сега управлява сДПС.