107

Анонимен

преди 6 месеца

Пак ли!

106

Пенсионер

преди 6 месеца

До Боби 120 Два двигатели са , два от ЗИЛ и вътре ще ти се спукат тъпанчетата. Иначе возиха като Ролс Ройс и все не бяха в ред.А облазването с танк беше голям кеф.

105

Чичо Манчо

преди 6 месеца

Па нека се возят хората. Все е от полза. Няма лошо.

104

Галя от EmbassyTO

преди 6 месеца

А когато раздадат всичко възможно, какво ли ще пратят

103

БабаВанга:ВсекиПлаща

преди 6 месеца

На 3.11. в Деня на артилерията 128 украинска бригада е строена за награди. Искандер М убива 19 бойци и 2 цивилни. На 19.11. в Деня на ракетни войски и артилерия на РФ 810 бригада на РФ е строена за награди. Украинците убиват 25 и раняват 100. За последните 24 часа РФ загуби 610 окупатора, 6 БТР, 4 артил. единици, 7 дрона, 1 крилата ракета, 7 автомобила и 1 спец. техника ! Баба Ванга : Всеки Плаща !

102

Кой ви разреши?

преди 6 месеца

Тези бронетранспортьори са на БЪЛГАРИЯ! Суверенът е БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД! Кого питахте за да ги подарявате на чужда държава? Кой ще плати за нови? След като подаряваме нещо НАШЕ на чужда държава, а ние НЯМА да имаме или ще си го КУПИМ, това значи, че НИЕ ПЛАЩАМЕ въоръжението на чужда държава! С какво право принуждавате цял народ да плаща въоръжаване на чужда държава, при положение, че НЕ ИСКАМЕ и че нашата държава не е достатъчно въоръжена? ПРЕСТЪПНИЦИ! Някой ден ще има възмездие, дано знаете!

101

Анонимен

преди 6 месеца

Жалки хорица!

100

Боби

преди 6 месеца

До генерал смърт прод. Заради изискванията които си противоречат БТР-60-82А имат отвратителна минна защита и недостатъчно брониране. Поне при БТР-82А поне огневата мощ е достатъчна. Отиваме в другата крайност Страйкър с пълен набор брониране ахилесовата пета е постоянно трошащата се ходова част просто не издържа. Потвърди се това и в Украинския конфликт - издържа удар на дрон а чупи полусока от средно голяма дупка на пътя...

99

Боби

преди 6 месеца

До генерал смърт 1945-1950 първо въоръжаване на СССР с бронетранспортери БТР-40, БТР-152/153 - бронирани камиони. Следва БТР-50 на базата на Плаващия "танк" ПТ-76 първият истински БТР и плува и място за десант и защита от ЯХБЗ. Колесните БТР окопи не могат да преодолеят - ФАКТ. Но един навитак се хваща на бас че с БТР-152 ще мине окоп. Минава го на заден ход - от там идва идеята за БТР-60/70/80/90/80а/82а Двигателя е отзад и бонус машините плуват Чак БТР-85 е с двигател в предна/средна част на

98

r3v0lv3r

преди 6 месеца

Мирчев по-добре да беше потърсил пари от чужбина, за да може Терем да ги модернизира тия кочини. Напълно безполезни са за нас и украинците.

97

Анонимен

преди 6 месеца

До119. Списъци има Кремъл. Но и българите от старото БКП сега БСП дадохме списъците на САЩ. СЛЕД ТОВА вожда Т.Живков първо го наградихме в народното събрание , връчихме му орден за служебна . Бурно му ръкопляскахме 1988г. - 1989г. После го изключихме от управление 1990г. И после го пуснахме в затвора . Та такива работи със списъци . А и списъци с съветските агенти и руските сме дали.

96

Анонимен

преди 6 месеца

Айде ЦИПСО- то да вземе да млъкне вече, и да се замисли как ще се спасява, щото му дойде ред за денацифициране. Съвсем скоро ще ходят в сибир да секат дърва. То от лъжа на лъжа и.... Накрая ще се озоват на разпит във ФСБ. Аз съм сигурен, че те имат вече списъци, така че сътбата им е ясна. И нито Урсулата, нито Борел ще повлияят на процеса. А ако решат да ги съдят в Грозни... Голям майтап ще пада, като с оня, дето изгори корана.

95

Анонимен

преди 6 месеца

Не ги изпращаме "ние", а нашето продажно фашистко правителство. Който помага на фашисти, нацисти и терористи, сам става такъв.

94

Анонимен

преди 6 месеца

До rambaldievskievich 88 - А ти къде точно виждаш "Свободен свят" ???

93

Л

преди 6 месеца

Тоя дебелия ли води сметките ,че все напира да праща оръжия

92

Анонимен

преди 6 месеца

Значи за охрана на граница няма БТР-и , но за безвъзмездна помощ има? Нека нашите граничари ги стрелят по границата , така ли е по-добре уважаеми управляващи?

91

Да, ама не

преди 6 месеца

До Ами, не - точно Апостола сякаш не им е бил особен фен на руснаците. Той казва - този който ни освободи, той ще ни пороби... И е бил много прав. Ако сме следвали заветите му - сами да се борим за свободата си - като гърците примерно - щяхме да сме много по достойна нация. А вместо това днес половината смятаме, че без Матушка Русия слънцето няма да изгрее, а другата половина са склонни да благодарят за това, че дишат на Mother Amerika!

90

Анонимен

преди 6 месеца

До До анонимен 98 - 99 - повярвай ми, чувал съм! На такива /подобни/ БТР-чета съм изкарал 2 години и 3 месеца в Марица. И да ти кажа - не стават. С ПКМ-а и личната готовност вътре си зян. Оставаме настрана липсата на клима, остарялото дъно което всяка мина разпорва, нефелните двигатели - просто не стават. Можеш да окачиш малко пасивна защита, обаче дъното на V-Hull - няма как! Т.е. от тези БТР-чета Mine Protected не става. Или - не си стува модернизацията - направо ще си "направиш" нов.

89

Анонимен

преди 6 месеца

Do 102 zarvul smotan mnogo daleze otide pomiar ti imas hladilnik da ti pratj edin am bes kabel ama vnosen pischi adresa

88

Анонимен

преди 6 месеца

Samo a koga 240 tupungeri ste gi pratim na fronta