14

до 5 от славянин

преди 6 месеца

Това е нищо работа, онези "башдемократи" зад океана година преди "Норд-Ост" си взривиха с най-чиста съвест два небостъргача с 3000 души в тях!

13

Назарбев

преди 6 месеца

На 20 ноември Хамас се похвали че унижтожил 10 бронирани машини и убил 68 израелски войника .Казвайте ги тези неща

12

тъпомер

преди 6 месеца

Антисемит за холокоста,директно си за панделата.Кой въобще е допуснал коментара ти.Ставате все по нагли,като братлетата ви от хамаз.

11

Анонимен

преди 6 месеца

300 убиеца и престъпника на свобода и после тия ще се влеят като бежански поток в Европата и ще продължат "аллахоугодното" си дело на нашите земи

10

Анонимен

преди 6 месеца

С това Израел доказа че те отвличат палестински жени и деца и ги държат в затвори като заложници. Това е факт, който е публична тайна от много много години. Атаката на Хамас срещу Израел на 7 октомври е нищо в сравнение с тероризма, който Израел упражнява от близо 100 години над палестинците. Сега се опитват да покажат Хамас като терористи и евреите като жертви. Амиго, освен една много малка част, вече никой не вярва на еврейските лъжи. Всеки човек със съзнание е про-Хамас и мрази евреите.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Ще освободят малко терористи, ще ги изчакат да се присъединят към остатъците от Хамас и ще ги избомбят. Никак не са глупави. Обзалагам се, че при бъдещия мирен договор ще си издействат и няколко км празна зона в газа, по дължина, за да няма атаки оттам. А арабите в Газа ще се нагъчкат още повече един връз друг

8

Анонимен

преди 6 месеца

Заради 29 човека от кораба ,израелците пускат 300 човека )))

7

Антисемит

преди 6 месеца

Накрая светът стигна до извода че холокостът е било нещо хубаво, но за съжаление много ограничено. Следващия път трябва да сме сигурни, че е извършен по съвършен начин.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Бяха 200, станаха 300. И голяма гирултия за двама български моряци на които нищо им няма. А колко деца погинаха от липса на медицински грижи-не е интересно от политическа гледна точка. Не може да се експлоатират тези случаи.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Израел винаги е държал докрай на своите хора. Несъмнено ще даде всичко зада ги освободи. Руzия от своя страна не дава пукнат грош за хората си. Всичко там прилича на един спектакъл Норд-ост, където изтровиха злители и терористи заедно, без да им пука и обявиха акцията за успешна. Примитивни същества

4

Абсолютни

преди 6 месеца

Убийци

3

Чучело

преди 6 месеца

Това са терористи

2

Анонимен

преди 6 месеца

Значи това е целта на пленените от Хамас израелци. Аз се чудих за какво са им живи пленници.

1

Анонимен

преди 6 месеца

"ще освободи 300 затворници", но първо ще обжалват. Нама да ги освободи тази година. И догодина едва ли ще ги освободи. Обещания с цел измама.